NBX og Nordavind Poster

Kryptobørs og e-sportslag inngår samarbeid

For første gang i Norden har et kryptovalutaselskap og en e-sport-organisasjon inngått et partnerskap. 22. mars signerte Norwegian Block Exchange (NBX) og Norges ledende e-sportslag, Nordavind, en samarbeidsavtale. 

Bakgrunnen er at de to aktørene ser mange likhetstrekk: Både e-sport og kryptovaluta er interessant for et ungt og teknologi-interessert publikum. Ungdommer er vant til digitale transaksjoner og betalingsløsninger, som også er integrert i gaming.  Nordavind, med sine 3,7 millioner følgere på verdensbasis, var en naturlig samarbeidspartner for NBX, forklarer Stig Aleksander Kjos-Mathisen, CEO i Norwegian Block Exchange;

«Dette var en no-brainer, og det er bare et spørsmål om tid nå. Kryptovaluta er kommet for å bli, og ungdommer vil spille en stor rolle i neste bølge av adopsjon, med både betalingsmekanismer og investeringsmuligheter. E-sport og kryptovaluta opplever en eksponentiell vekst, og tiltrekker seg publikum utover bare unge mennesker. Vi er veldig glade for at vi har inngått et partnerskap med Nordavind, hvor flere av dem allerede kjenner til NBX. Så det er på tide at vi når ut til hverandre og sammen skaper meningsfulle interaksjoner for alle som er interessert i e-sport og fremtidens penger»

Steffen Willumsen, kommersiell direktør, Nordavind kommenterer samarbeidet på denne måten;

«Dette er to merkenavn født i den digitale verden, som gjør at NBX og Nordavind passer naturlig sammen. Både kryptovaluta og e-sport er banebrytende innen sine respektive segmenter, og deler i tillegg mye av det samme målområdet. Vi er stolte over å samarbeide med et så solid selskap som NBX, og vi er ivrige etter å se hva vi kan oppnå sammen i tiden som kommer»,

Hvilke fordeler byr samarbeidet på

Siden kryptovalutaer er desentraliserte og har åpen kildekode, kan de enkelt integreres med omtrent hva som helst innen spillindustrien. NBX og Nordavind har gjort det mulig å gjøre nettopp det, gjennom å introdusere kryptovaluta i nye bonus- og lojalitetsprogrammer for spillere, betalingsportaler og turneringer som gir flere muligheter for spillere og tilskuere. 

Både sosiale tokens og NFT-er (Non Fungible Tokens) åpner muligheter for spillutviklere og spillere til å tjene royalties på objektene de eier i spillene. Disse beløper seg i dag på omlag 5-10% av hvert salg. Siden e-sport-industrien er forventet å vokse til 6,81 milliarder dollar innen 2027, som kombinert med desentralisert finans allerede er verdt mer enn 43 milliarder dollar, tror både Norwegian Block Exchange og Nordavind at det gir enorme muligheter der ute for dette partnerskapet. 

Vi i InnoMag ønsker begge aktørene lykke til!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »