Michael Jacobs vil tre inn som CEO i Fell Tech fra oktober 2021 Felltech.no

Michael Jacobs inn som konsernsjef i Fell Tech

Michael Jacobs vil tre inn som CEO i Fell Tech fra oktober 2021. Selskapet står foran en spennende tid med stor satsning på kommersialisering innen nye virksomhetsområder, både i Norge og internasjonalt.

«Jeg ser frem til å være med å skape et norsk industrieventyr. Fell Tech utvikler utrolig spennende teknologi som bidrar til å hjelpe mennesker til en smartere, bedre og grønnere hverdag» sier Michael Jacobs i en kommentar.

Fell Tech er for mange et ubeskrevet blad, men selskapet utvikler og produserer innovative sikkerhetsprodukter og tjenester for å tilby økt sikkerhet, frihet og en enklere hverdag for alle.

Selskapet ble stiftet i 2013 og har etablert seg som en solid aktør innen produktutvikling, digital tjenesteutvikling og elektronikkproduksjon. Fell Tech har de siste årene signert samarbeidsavtaler med, og leverer produkter til flere større kunder innen det maritime segmentet internasjonalt og satser nå også innenfor smarte IoT-tjenester for bolig og næringsbygg.

Målet er å bli en ledende aktør innen brukervennlige og pålitelige IoT- og sikkerhetsprodukter som er essensielle i kundenes hverdag.

Nå satser de stort både i Norge og internasjonalt

Fell Tech har skapt en solid base for å vokse til å bli en ledende IoT-aktør. Med bakgrunn som et ledende selskap innen sikkerhetsprodukter i marine, bolig og bygg satses det nå bredere med videreutvikling av produkter og tjenester i de eksisterende kanalene, samtidig som selskapet nå satser videre på nærliggende synergier innen automotive og helsemarkedet.

«Selskapet har en unik posisjon med sin teknologiske plattform til å kapitalisere på tvers av eksisterende produkter og utvikle nye spennende vertikaler» – sier Jacobs som forklaring på hvorfor han nå velger å nytte beite.

Michael Jacobs er ingen hvem som helst i norsk IT bransje, sist kommer han fra stillingen som Administrerende Direktør for Atea Norge. Han har også lang ledererfaring fra selskaper som Microsoft, Dell og Oracle, både i Norge og internasjonalt. Gründerne Christian Frost Røine og Fredrik Eriksen går over i stillingene som henholdsvis COO og CTO i Fell Tech fra oktober.

Vi i Innomag ønsker Fell Tech lykke til videre.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »