Nordic Innovation Summit

Velkommen til Nordic Innovation Summit onsdag den 13. mars 2013- ”Innovasjon og overlevelse – Hva gjør man når forretningsmodellen utfordres?”


Hva skjer når varer og tjenester går fra å være industriprodukter til å bli digitale tjenester, og hvilke konsekvenser har det for utviklingen av nye tjenester og forretningsmodeller?

I samarbeid med 07 Media, NTNU, Pargas og Inspirator har vi gleden av å invitere deg til en inspirerende Innovation Summit, der vi ser nærmere på hvordan den digitale økonomien utfordrer tradisjonelle forretningsmodeller og konsekvenser for ulike bransjer.

Professor Arne Krokan fra NTNU, som har skrevet en rekke bøker om den digitale økonomien, gir oss et innblikk i mekanismene bak den nye økonomien og behovet for nye forretningsmodeller i det digitale medielandskapet. Konsernsjef Håvard Grjotheim i 07 Media, som har ledet et stort europeisk innovasjons- prosjekt for publiseringsbransjen, deler sine erfaringer. Han ser på utviklingen i Norge i et europeisk lys med konkrete eksempler fra egen virksomhet i 07.
Managing partner Merete Lütken i Pargas, gir oss et innblikk i hvordan den digitale økonomien utfordrer forlagsbransjen, og hvordan nye publiserings- og forretningsmodeller vokser frem.

Paneldebatt med noen av Norges ledende innovatører og Open Cafe workshop
Møt opp og motta nye tanker, konkrete ideer og en god porsjon inspirasjon!

Programmet starter kl 15.00 og avsluttes faglig kl 18.00. Deretter er dere alle invitert til boklansering av finansthrilleren Supergirl, det vil bli bevertning og mingling.

Samlingen avholdes sentralt i Oslo. Påmelding foretas på http://www.amiando.com/nis-13-mars.html

Hjertelig velkommen til nok et spennende treff!

Med vennlig hilsen
Styret i Innovation Forum Norway

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »