Thomas Nygaard, CEO, NorQuant

NorQuant rigger for videre vekst

NorQuant AS er et innovativt fintech-selskap som ble startet med en visjon om å hjelpe investorer med å oppnå bedre resultater gjennom en forskningsbasert, regelstyrt tilnærming til investeringer.

Det som gjør NorQuant unikt i en kommersiell sammenheng, er global markedsledende kompetanse på faktorforvaltning fra blant annet Oljefondet. NorQuant bruker denne markedsledende kompetansen optimalt ved å automatisere analysene og skalere de via moderne kostnadseffektive, skyløsninger. 

NorQuant AS har to heleide datterselskap. NorQuant Technology AS og NorQuant Kapitalforvaltning AS. NorQuant Technology utvikler en tjeneste for analyse av fond, og NorQuant Kapitalforvaltning har konsesjon fra Finanstilsynet til ordreformidling og porteføljeforvaltning. Selskapet forvalter innovative, forskningsbaserte, regelstyrte fond.

 

Forskningsbasert Fintech

NorQuant har tidligere hentet 5,7 millioner på Dealflow, og er nå tilbake på plattformen for å hente mer.

Bakgrunnen for emisjonen er at selskapet nå går inn i en ny kommersiell fase for analyseverktøyet fra NorQuant Technology, og lanseringen av nye fond fra NorQuant Kapitalforvaltning. Selskapet oppskalerer nå for å sikre fremtidig vekst, og trenger i den anledning flere ressurser. Dette gjelder blant annet:

  • Videreutvikling av fondsanalysetjenesten, med blant annet en fondsvelger for personmarkedet.
  • Utviklingskostnader for nye handelsstrategier og lansering en plattform for tradingsignaler.
  • Ansette senior utviklere til NorQuant Technology, og styrke salgsapparatet for fondene og analyseproduktet. I tillegg lanseres fondene i Sverige om kort tid.

Du kan lese mer om caset på www.dealflow.no.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »