Home Inspirasjon Norsk pitch-seier i isråken i Finland…

Norsk pitch-seier i isråken i Finland…

0

Det var norske Bookis som i går vant Polar Bear Pitching 2019 konkurransen der pitchingen måtte gjøres fra isråken.

Det er ikke bare i skisporet Norge gjør det bra, også norske gründere vinner!

Fra Finland får vi nyheten om at norske Bookis kommer hjem med hovedgevinsten på 10 000 euro. De var ikke lengst i isvannet, men hadde den beste salgspitchen.

Laget som holdt ut lengst var Doerz med hele 4, 49 minutter, – og de var visstnok i live da de til slutt kom seg ut av isvannet.

Vi gratulerer Arne-Morten Willumsen og Lasse Brurok, de to norske gründerne som møtte hverandre på Hærens befalsskole i 2008. Deres ide Bookis.com – er i bunn og grunn en nettplattform hvor man kan kjøpe og selge brukte og nye bøker. En viktig målgruppe er studenter.

Finske Simlab IT kom på andre plass, med en plattform som skaper virtuelle miljøer for utdanningsformål. VideoCV tok tredjeplassen med en løsning som analyserer video CV’er for arbeidsgivere.

Det var i år sjette gangen Polar Bear Pitching konkurransen ble avholdt, og det er fortsatt mulig å melde seg på til neste års konkurranse…

Følg med!

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst