Ny toppsjef i Deloitte Norge – men ingen nykommer!

Partnerne i konsulentkjempen Deloitte har valgt Sjur Gaaseide som ny CEO i Deloitte Norge fra 1. juni 2019. Han overtar jobben etter Aase Aamdal Lundgaard, som har vært Deloittes toppsjef i to åremålsperioder, totalt åtte år.

I perioden Lundgaard har ledet Deloitte, er omsetningen doblet til drøyt to milliarder kroner.

– I dag er endring det eneste konstante, og tillit er ferskvare. Som aktør og bransje må vi endre oss i takt med kundene, markedet og samfunnet for øvrig. Vi i Deloitte har fortsatt store ambisjoner, og vi tror nøkkelen er å sikre kundene fersk kunnskap og innsikt fra alle våre tunge fagmiljøer innen revisjon, konsulentvirksomhet og advokatvirksomhet, sier Gaaseide i pressemeldingen selskapet i dag har sendt ut.

Som toppsjef skal Gaaseide lede en virksomhet med 1.500 ansatte fordelt på 22 kontorer, og i dagens DN står han på forsiden fordi han ønsker flere kvinnelige partnere. Idag er andelen på vel 20%.

– I kunnskapsbedrifter som Deloitte er egentlig hver eneste medarbeider toppsjef, hver eneste dag. Min jobb er derfor å sikre at vi rekrutterer et enda større spekter av talenter, som kan utvikle seg og levere den kunnskapen kundene våre trenger også i fremtiden, sier Gaaseide.

Sjur Gaaseide har jobbet i selskapet de siste 30 årene og kommer sist fra rollen som leder av konsulentvirksomheten i Norge og Norden. Der ledet han et forretningsområde med ca 1.300 medarbeidere i Norden.

Aase Aamdal Lundgaard trer ut av rollen som daglig leder i Deloitte når åremålsperioden avsluttes. Hun har da vært daglig leder i to åremålsperioder, som normalt er maks av hva man kan inneha denne rollen i Deloitte. Hun fortsetter som partner og revisor i Deloitte.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »