Nyetablert coworking space i Lillestrøm

Fredag 23.10 åpnet Business Lillestrøm dørene. For kun en tusenlapp i måneden kan unge gründere skaffe seg en kontorplass og et nettverk midt i Lillestrøm sentrum.

(Bilde: Vellykket åpning. Foro: Benjamin A. Ward)

– Dette handler om mye mer enn å bare skaffe seg en kontorplass. Det er viktig å være del av et fellesskap og et kreativt miljø – der du kan dra nytte av andres kompetanse, sier Stian Hexeberg, daglig leder av Business Lillestrøm.

21-åringen har vært gründer i to år, og driver med apputvikling for selskapet Soviglo. Siden juni har han delt kontor med andre unge gründere innen relaterte yrker.
– Tanken er at Business Lillestrøm skal være et springbrett. Her skal man knytte kontakter og få et ekstra lite push til å sette ideene ut i live. I andre land har slike miljøer eksistert lenge, men i Norge har kontorfellesskap først kommet på banen de siste ti årene. Jeg er stor fan av denne måten å jobbe på, og det er et viktig fremskritt for Lillestrøm at vi endelig har fått et slikt miljø her, sier Hexeberg, som legger til at det fremdeles er to ledige plasser i kontorfellesskapet.

Se video om Business Lillestrøm her

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *