Home Investors Oslo Cancer Cluster er vinner av Sivaprisen 2017

Oslo Cancer Cluster er vinner av Sivaprisen 2017

0
På bildet (fra venstre): Espen Susegg (Siva), Bjørn Klem (OCCI) Bente Prestegård (OCCI), Ketil Widerberg (OCCI) og Ulf Hustad (Siva). Foto @ Siva
Under Sivakonferansen i Trondheim ble Oslo Cancer Cluster Incubator (OCCI) hedret med Sivaprisen på 300.000 kroner for sitt arbeid med omstilling og utvikling av ny industri.

Tre finalister kjempet om prisen og vinneren ble kåret gjennom en åpen avstemning blant deltakerne på Sivakonferansen 2017 i Trondheim, fremgår det i en pressemelding. OCCI trakk det lengste strået i konkurranse med MacGregor Norway og Protomore Kunnskapspark.

Bidrar til å skape en ny helsenæring

Oslo Cancer Cluster Incubator er en pådriver til utvikling av diagnostikk og behandling av kreftpasienter ved hjelp av ny teknologi. De jobber med å omsette kreftforskning til nye medisiner og behandlingsformer. Dette gir nytt håp for kreftpasienter og bidrar til en ny helsenæring i Norge. Inkubatoren får daglig besøk av bedrifter, politikere, forskere, elever, gründere og andre som ønsker å lære eller bidra til helseinnovasjon.

– De tre finalistene er formidable nyskapingsmiljøer som i vår bok alle er vinnere. De har på hver sin måte vært pådrivere for nyskaping og bidratt til den omstillingen og utviklingen som næringslivet i Norge er så avhengig av. Når det er sagt vil jeg på vegne av Siva gratulere Oslo Cancer Cluster Incubator med en velfortjent seier. Vi håper de fortsetter det gode og viktige arbeidet med å utvikle medisiner og bedre behandling for kreftpasienter, sier Ulf Hustad som er prosjektleder for prisen.

Etter en åpen nominasjonsrunde ble finalistene plukket ut gjennom en nettavstemning og vurderinger fra en fagjury. Fagjuryen har bestått av Sivas administrerende direktør Espen Susegg (juryleder), Knut Sunde i Norsk Industri og Frode Eilertsen i CRUX Group.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here