Home Nyheter Innovasjon Oslo Freedom Forum blir med i Open Innovation Lab of Norway

Oslo Freedom Forum blir med i Open Innovation Lab of Norway

0
Per Elvestuen i Oslo Freedom Forum. Foto @ Torill Henriksen

OIL har fått et nytt og spennende supplement til det innovative samfunnet, når Oslo Freedom Forum nå har blitt medlem.

Open Innovation Lab of Norway ble startet i 2015 og er et «invite−only» samfunn av 42 utvalgte sentrale samfunnsaktører som ønsker innovasjon og vekst. Sammen vil de forkorte avstanden fra de beste i verden innen åpen innovasjon.

Oslo Freedom Forum (OFF) er en er en årlig internasjonal konferanse om demokrati, menneskerettigheter og teknologi, og en av verdens beste nettverksplasser der verdens ledende demokrati- og menneskerettighetsforkjempere møter kunstnere, mediepersonligheter, teknologientreprenører, og ledere fra politikk, samfunns- og næringsliv møtes for å dele historier, utveksle idéer og bli inspirert.

Leder for OFF, Per Elvestuen mener det var viktig å bli med i OIL for å bli sterkere i Norge.

– Etter 10 år har Oslo Freedom Forum blitt et sterkt internasjonalt varemerke som bidrar til å fremme Oslo som en internasjonal hovedstad for fred og menneskerettigheter. Det er likevel et faktum at Oslo Freedom Forum er mer kjent utenfor Norge enn i Norge. Vi håper at et medlemskap i OIL skal bidra til å få med flere norske aktører som vil være med på å ta et eierskap og gi oss en sterkere norsk forankring, sier Elvestuen.

Og OFF har allerede hatt et positivt møte med OIL−samfunnet.

− OIL har allerede åpnet flere dører for oss i Norge og vi ser frem mot langvarig og tett samarbeid. Blant annet om et årlig Oslo Freedom Forum Tech Lab i San Fransisco, som vi har konkrete planer om, forteller Elvestuen.

Og OIL tar imot OFF med åpne armer.

− vi er overbevist om at økt kunnskap og bedre informasjonsdeling er nøkkelen til å skape mer innovasjon i Norge, og er glade for at nok en norsk aktør med globalt ledende posisjon velger å bli en del av Open Innovation Lab, forteller leder i Open Innovation Lab of Norway, Truls Berg. Han mener dette viser kraften i de gode menneskelige koalisjonene som sammen skaper en bedre fremtid.

OFF blir produsert av Human Rights Foundation (HRF) i New York, i samarbeid med Amnesty International Norge, Helsingfors-komiteen, Civita, Plan International Norge og LIM, og støttet av blant annet Agenda og Nobels fredssenter.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst