Som InnoMag skrev om allerede i august kan du nå plukke Oslos beste matvarer fra lokale butikker og få alt brakt hjem til deg på døren via en leveranse fra Amoi, Postens nye markedsplass på nett.

Finn en hummer eller en fjellørret fra Vulkanfisk, og en indrefilet av lam eller storfe fra Annis Pølsemakeri. Så kan du legge ved en Fjellost eller et Fenalår fra Ost & Sånt, og din favorittkaffe fra Tim Wendelboe. Til slutt kan du velge et lokalbrygget øl fra Grünerløkka Brygghus.

Dette er noen eksempler på gourmetprodukter det er mulig å få brakt hjem på døren i en og samme leveranse. Amoi, den nye digitale markedsplassen som er etablert av Posten, skal gjøre det enklere og raskere å både kjøpe og selge gourmetprodukter fra små produsenter og ikke minst få de enkelt og raskt levert hjem på døren.

Spesialprodukter levert på døra

– Amoi gjør jobben for deg med å dra til spesialforretningene og hente varene. Etterpå bringer Amoi varen hjem til deg. Enklere blir det ikke, sier Jimmy Rhodin, ansvarlig for Amoi i Posten.

Bestilling skjer via amoi.no, og varene leveres samme dag, dagen etter eller når du selv ønsker. Les mer om Amoi her.

Levering av varer har hatt et stort oppsving de siste månedene. Det gjelder også kolonialvarer. Med Amoi blir det mulig å velge produkter fra små lokale butikker  innenfor en rekke ulike spesialistområder.

Mulig oppskalering

– Dette er et prøveprosjekt med åtte kvalitetsleverandører i Oslo. Alle som bor i hovedstaden og flere av kommunene rundt kan benytte tilbudet. Basert på de erfaringene vi nå gjør oss vurderer vi å skalere opp konseptet og utvide løsingen til andre steder i Norge og Sverge, sier Rhodin.

Følgende butikker er med på Amoi:

  • Mølleren Sylvia
  • Vulkan Fisk
  • Ost & Sånt
  • Åpent Bakeri
  • Sverre Sætre Konditori
  • Annis Pølsemakeri
  • Grünerløkka Brygghus
  • Tom Wendelboe

Vi i InnoMag mener dette viser at Posten Norge forbereder seg på Amazon’s inntreden på det norske markedet og tror løsningen vil kunne hjelpe mange små spesialbutikker i en tøff Covid 19 preget virkelighet