Posten

Posten Norge innoverer videre

Posten lanserer nå en ny Norgespakke for mindre pakker under fem kilo og prisen mer enn halveres. Den nye Norgespakken kan sendes fra din egen postkasse eller et av Postens utleveringssteder og leveres i mottagers postkasse.

– Handlevanene har blitt endret under pandemien. Det nye digitale handlemønsteret har ført til en kraftig vekst i forsendelsen av pakker. Nå gjør vi det enda enklere for våre kunder å sende mindre pakker. Rundt 80 prosent av det totale volumet for Norgespakker er under fem kilo. Når vi nå mer enn halverer prisen på disse pakkene og samtidig gjør det mulig å sende fra egen postkasse, er det en nyhet som vi tror vil glede mange, Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten.

Den nye Norgespakken for små pakker under fem kilo skal bidra til å gjøre hverdagen enklere. Kundene kan sende pakke fra sitt eget hjem, uten å behøve å gå lengre enn til sin egen postkasse. Det er forventet at den nye tjenesten vil passe godt for den økende aktiviteten i bruktmarkedet hvor stadig flere pakker sendes direkte mellom privatpersoner.

“Innovasjon handler som oftest om å forenkle, og det er det vi har gjort med den nye Norgespakken 0-5kg. Det har aldri vært enklere å sende en pakke fra A til B med Posten. Men som alle gode innovatører vet så er det å lage noe som oppleves enkelt ofte veldig vanskelig på baksiden. Kudos til alle i konsernet som har stått på og tenkt helt nytt for å få dette til.” sier Alexander Haneng i en kommentar.

Postens innovasjonsdirektør forklarer videre at Norgespakken kan pakkes inn med det du har for hånden, man trenger ikke benytte en spesiell eske. Den kan sendes og leveres i egen postkasse, eller på et av Postens innleveringssteder i hele Norge, inkl. Svalbard.

Tjenesten kan kun kjøpes på Postens nettside eller i Posten-appen. Koden som mottas erstatter dagens adresselapp på papir, mao trenger man ikke lenger å skrive ut en adresseetikett eller gå på Posten for å få gjort dette.

Ingen tvil om at Posten Norge er med og forenkler manges hverdag med dette grepet, – og ofte er det nettopp en viktig effekt gode innovasjonsprosjekter leverer.

NB! Innomag gjør oppmerksom på at Posten Norge er medlem av Open Innovation Lab of Norway 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!