Silicon Valley i Oslo – verdien av global hub status…

TIRSDAG 22. OKTOBER kommer Eilif Trondsen til Oslo for å diskutere verdien av globale innovasjonssentre med noen av Norges ledende innovatører. I samarbeid med Silicon Vikings og Open Innovation Lab of Norway tror vi det blir en spennende aften viet verdien av gode nettverk.

Vi stiller spørsmålet «Has Silicon Valley lost its edge or is it still the leading hub for growth» og samler noen av Norges smarteste hoder for å svare.

Eilif utvandret fra Norge for over 40 år siden og har mer enn 40 års erfaring som forsker i SRI – tidligere Stanford Research Institute i sentrum av Silicon Valley. Han er en anerkjent forsker og rådgiver med et stort hjerte for kunnskapsdeling mellom Silicon Valley og Norge.

De siste 10 årene har han vært styremedlem i Silicon Vikings, som samler over 4000 medlemmer med tilknytning til nordiske land. Han er en ekte ildsjel som er opptatt av å bygge broer mellom Silicon Valley og norske innovasjonsmiljøer.

Tale Skjølsvik fra Oslo Met og Open Innovation Lab of Norway har tatt på seg vertskapsrollen.  Med flotte talere som CEO i Aker Biomarine, Matts Johansen som i fjor ble kåret til Europas mest innovative virksomhet og DNB’s Yngvar Ugland som nylig ble kåret til Norges 3. mest innovative virksomhet – og som nå har startet kontor i Silicon Valley som innledere etter Eilif får vi det norske perspektivet ordentlig på plass før det sparkes i gang en paneldebatt ledet av dyktige Tone Ringstad.

I panelet stiller både

  • Eilif Trondsen, Silicon Vikings
  • Matts Johanssen, Aker Biomarine
  • Tale Skølsvik, Oslo Met
  • Jennifer Vessels, Next Step
  • Yngvar Ugland, DNB
  • Steinar Korsmo, Seed Forum

Arrangementet er gratis, åpent for alle og finner fysisk sted på Oslo MET og varer fra 17.00 – 21.00

Du kan lese mer om arrangementet her; http://bit.ly/35gI9Mg

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »