-Silicon Vikings New Nordics Pitch Competition kommer nå til Norge og vi leter etter de beste norske startupene, det er en glad og energisk Ebba Josefson vi har på tråden. Hun jakter norske virksomheter som ønsker hjelp til å slå gjennom internasjonalt, – og med base i Silicon Valley er det ingen dårlig hjelp hun kan tilby.

Silicon Vikings har lansert New Nordics Pitch Competition, en pan-nordisk og baltisk pitchkonkurranse som samler de beste startups og scaleups fra New Nordics. Konkurransen gir startups og scaleups en plattform for å presentere sine innovasjoner for potensielle investorer.

Den norske finalen finner sted i DNB’s lokaler den 11. oktober og påmeldingene fra håpefulle aktører har allerede begynt å strømme inn til arrangøren.

De beste går til finalen under SLUSH

Den norske vinneren vil få muligheten til å representere Norge på New Nordics Pitch Competition Grand Final 16. november under Slush-uken 2022 i Helsingfors der de skal konkurrere om å bli New Nordics Grand Champion.

Open Innovation Lab of Norway, DNB og NorBAN har i samarbeid med Silicon Vikings takket ja til å sikre at deltakerne vil bli vurdert og coachet av noen av de beste venturekapitalistene, engleinvestorene og innovative virksomhetene her til lands.

Vil du være med å konkurrere?
Du kan lese mer om konkurransen og melde deg på her.

Vil du være med å stemme frem vinnerne?
Meld deg på arrangementet 11 oktober – det er gratis!

-Silicon Vikings er et 45 000 personer sterkt mettverk som forbinder nordisk og baltisk innovasjon med Silicon Valley og vice versa. Med New Nordics Pitch Competition er målet å koble New Nordic Startups og scaleups med investorer fra både Silicon Valley området og det nye utvidede Norden som også inkluderer de baltiske statene, det vi kaller New Nordics, forklarer Ebba oss energisk.

-Vi søker å bygge bro mellom disse viktige områdene som ligge rlangt fremme globalt når det gjelder både innovasjonskraft og teknologiforståelse. Konkurransen viser virkelig hvor sterkt dette området i nord er og det store potensialet som ligger i denne brobyggingen som hjelper både gründerene og investorene, avslutter hun.

NB! Silicon Vikings er en ideell organisasjon som har hatt hovedkontor i Silicon Valley siden 1997 med noder i hele Norden og Baltikum. Vi oppfordrer deg til å bli med i konkurransen som er gratis og som vil sikre de beste økt synlighet og verdi.