Open Innovation Lab of Norway, Norges ledende nettverk for innovasjonsprofesjonelle og endringsagenter, arrangerte torsdag sin årlige sommerfest. Det var ingen mangel på verken inspirerte eller kreative deltagere på båtturen som bød på høy stemning og feiring av et unikt bokprosjekt.

Et av høydepunktene på sommerfesten var en av Europas ledende innovasjonsguruer, professor Paul Iske, som er grunnleggeren av «Institute of Brilliant Failures». Paul Iske delte viktigheten av å anerkjenne nyskapende ideer og understreket verdien av å dele både suksesshistorier og feil. Ved å åpent diskutere feil kan innovatører lære og vokse sammen, og inspirere til nye ideer og tilnærminger.

Sjur Dagestad og hans 205 medforfattere ble også behørig feiret. Utgivelsen av Innovasjonsboka på hele 2,3 kilo er et unikt crowdsoursing prosjekt og mange av medforfatterne var til stede sammen med Sjur Dagestad selv. Det har blitt en uvurderlig ressurs som gir innsikt, strategier og inspirasjon for innovatører i alle sektorer. Gjennom et imponerende samarbeid har forfatterne skapt en mangfoldig samling av perspektiver og beste praksis som vil hjelpe lesere med å utforske og realisere sine egne innovative ideer. Vi i Innomag tror denne boken har potensial til å kunne fungere som en inspirasjonskilde og veiviser for de som ønsker å omfavne innovasjonens kraft og bidra til positive endringer i sine respektive virksomheter.

Open Innovation Lab of Norway sin sommerfest markerer avslutningen på et hektisk første halvår, – og samtidig lanserte de et omfattende høstprogram med mange høydepunkt. Du kan lese mer om dette her.