September er seminarmåned, ikke før INNOVASJONSDAGEN 2023 er ferdig så slår Å Energi på stortromma med en spennende næringslivskonferanse i Kristiansand.

Å Energi, resultatet av fusjonen mellom Agder Energi og Glitre Energi har som en av landets fremste fornybare energikonsern, påtatt seg et betydelig ansvar og bidrar aktivt til en mer bærekraftig fremtid. Denne uken kom nyheten om at selskapet inntok en knallsterk 11. plass på listen over landets mest innovative virksomheter, og dermed fremstår selskapet som energisektorens ledende innovatør.

Samarbeidsplattformer som Techpoint spiller en avgjørende rolle i deres visjon og bak ligger nok også et genuint ønske om å styrke det teknologiske miljøet på Sørlandet.

Årets Techpoint blir i følge arrangørene tidenes største og råeste med 1000 deltakere, over 80 talere, 16 arrangementer og 8 scener. Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede ledere, gründere og internasjonale eksperter kommer til Kristiansand for å dele deres kunnskap under Techpoint 2023. Her settes søkelyset på hvordan den teknologiske utviklingen bidrar til å forme fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn.

Techpoint’s ambisjon er å være en viktig møteplass for norsk næringsliv. Det handler om å holde seg oppdatert om den teknologiske utviklingen og hvordan den endrer næringslivet og samfunnet. Her koples næringslivet på tvers av alle bransjer med innovative gründerbedrifter, forskningsmiljøene, utdanningsmiljøene og teknologibransjen.

Årets hovedtemaer:

Hvordan vil kunstig intelligens endre næringslivet fremover og hvilke muligheter gir det?

Kunstig intelligens vil utgjøre en av de viktigste driverne for automatisering og økonomisk vekst de kommende årene, og vil endre næringslivet i en enorm fart. Kunstig intelligens og spesielt Generativ AI vil bidra til at halvparten av alle arbeidsoppgaver i Norge kan være automatisert allerede i 2030. Hvilke muligheter gir dette bedriftene?

Hvordan lykkes når fremtiden er nå?

Hva kjennetegner virksomheter som lykkes med å fornye seg i en tid med enorme teknologiske endringer og stor usikkerhet? Hvilke endringer ser vi i utvikling av organisasjoner og lederskap, og hvordan skapes en kultur for innovasjon, fart og smidighet?

Kraften til å omfavne endringene

Fremtiden vår er avhengig av at vi klarer å finne veien til en grønn økonomi samtidig som bedriftene skal gjennom en teknologisk revolusjon de neste årene. Hva vil dette bety for den enkelte bedrift og hvordan bygger vi fremtidens virksomheter i dag?

Det hele skjer i Kristiansands storsal Kilden og du kan lese mer om arrangementet som finner sted 13.-14. september her;  https://techpointconference.no/

Vi i InnoMag ønsker lykke til med konferansen!