Tilrettelagt kanal for ungdomsbedrifter

Ungdomsbedrifter.no er laget av ungdom for ungdom. Vi tenker at unge gründere representerer en stor del av fremtidens verdiskapning, og ønsker å legge til rette for at flere unge entreprenører får rom til å yngle, sier daglig leder Jack Magnus Pegrum-Haram.

De tre kameratene Jack Magnus Pegrum-Haram, Daniel Eikehaugen Solbakk og Gudsteinn driver sammen selskapet Future Spark AS, fra inkubatoren Ipark i Stavanger.
– Vi har selv drevet egen ungdomsbedrift og vet at denne typen bedrifter mangler en tilrettelagt og tilpasset kanal å samles på, forteller de tre.

Målet med ungdomsbedrifter.no er å gi unge gründere en egen kanal hvor de enkelt kan nå markedet og enkelt kan utvide kretsen av kunder.
– Ungdomsbedrifter.no skal hjelpe de unge til å bli bedre entreprenører og vi håper at det vil bidra til å skape flere og mer varierte arbeidsplasser – ikke bare i Rogaland – men i hele Norge, sier Jack.

Nettsiden ble lansert 19. oktober i år og har allerede besøkende fra alle Norges fylker. Det er helt gratis for bedriftene å registrere seg her.
– Så langt har vi 50 registrerte ungdomsbedrifter. De siste ukene har vi vokst med et snitt på 2-4 nye bedrifter daglig.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *