Altshop posisjonerer seg som Norges ledende nettbutikk innen helhetlig helse. Et spennende norsk grundereventyr ledet av to brødre som har som mål å bli en ny norsk enhjørning. 

(InnoMag opplyser at Digital Insight, eier av InnoMag, har investert i selskapet.) 

De er allerede godt i gang, og i år passerer Altshop 10 Millioner i omsetning og leverer overskudd. InnoMag har sett nærmere på selskapet som det siste året har investert i en nettbutikk. Med over 30 000 kunder, 1000 produkter og 6 årsverk er dette et spennende vekstselskap for investorer som ser at netthandelen fortsatt vil vokse og som tror på at behovet for naturlig mat og helse kommer til å vokse i årene fremover.

De har nå registrert seg på InnoBørs og er i markedet for å hente inn 3 millioner norske kroner for å kunne få til en raskere veksttakt.

– Som gründer med lite tid, gjør Innobørs det lettere for meg å nå frem til aktuelle tidlig fase investorer. En åpenbar bonus er også nettverket jeg får tilgang til, sier Kjetil Dreyer, en av de to gründerbrødrene bak Altshop.no. Ambisjonen er å bli en norsk enhjørning og nå tyr de til InnoBørs for å hente kapital til veksten.

– Visjonen er å bli det nye “Amazon” innen helhetlig livsstil, helse og velvære, en posisjon som ikke er tatt enda og som vi med de grepene vi nå har gjort mener å ha gode forutsetninger for å lykkes innenfor, i alle fall i Norge og Norden, men kanskje også i Europa og andre markeder. Globalt er et stort ord, tiden vil vise om vi klarer det», sier Kjetil.

– Vi startet Altshop fordi vi så et behov i markedet for en helhetlig leverandør med et bredere spekter som dekker behov personlig, i hjemmet og ellers helsemessig og som innehar en høyere kvalitet og renhetsgrad enn det som finnes i markedet. Mange jakter på ett sted der man får det meste av det som er grunnleggende viktig for å leve et sunt liv, samtidig skal det ikke koste for mye. Våre kunder skal kunne stole på at vi har gjort jobben med å sjekke produktene grundig med tanke på renhet og kvalitet. Kort oppsummert skal du finne alle de viktigste varene som angår helhetlig livsstil, helse og velvære på Altshop, forteller han.

– Vi ser en grønn bølge sveipe over verden og har posisjonert oss for å kunne vokse, og bevissthetsmessig ser vi også en trend rundt det helhetlige mennesket, eller det såkalte holistiske perspektivet på menneskets helse og livsstil der kropp, sinn og sjel ses på under ett og der mennesker er bevisst på at alle disse aspektene er viktige for optimal helse.

Hvor er dere sterkest?

– Vi dekker det meste, men ser behovsområder som Energi, Vektkontroll, Anti-Aldring og Brain Formula, en formel for å optimalisere hjernens funksjoner, som viktige satsningsområder. Vi er også i ferd med å lansere de fremste produktene vi kjenner i Europa innen disse feltene og har jobbet lenge med utviklingen av disse holistiske produktene. Disse har tilsammen omlag 65 ulike urter og naturlige ingredienser og er 100 % naturlige uten tilsetninger, samt fri for sprøytemidler. Serien er kalt Functional Greens. Dette er urter, vitaminer og mineraler med et spesifikt formål og behovsområde der vi ikke har spart på noe når det kommer til kvalitet for å få ønsket virkning. Årsaken til at vi bruker så mye ressurser på å utvikle egne formler nå, er at dette finnes i svært liten grad eller i altfor dårlige former på markedet og ofte er det komponert av de billigste ingrediensene for å skape høyere profitt for produsenten og resten av forsyningsskjeden. Vi ser at markedet trenger virksomme produkter av høy kvalitet om vi skal klare å møte de enorme helseutfordringene vi står ovenfor i dag. Utover dette skal vi mer over på eteriske oljer for innvortes bruk og ser på dette som en gryende helsetrend som vil komme i økende grad de kommende år.

– Vi jobber også med flere tiltak for å utdanne kundene da vi ser at dette er det kundene ønsker og trenger. Dette er kun noen av satsingsområdene og vi har allerede lykkes bra så langt.

– Vi har også fått innvilget skattefunn midler inntil 9 millioner i utviklingsbudsjett for 2016 og 2017, så det er viktig at vi får skalert opp med tilført kapital nå for å hente ut så mye som mulig av disse godene, avslutter han.

24 COMMENTS

 1. Kjetil Dreyer refererer en del til Skepsis i sine svar – det er I og for seg hyggelig, selv om han neppe gjør det av den grunn. Når investorer som skal vurdere Altshop skal gjøre sin due diligence inviterer jeg dem til selv å sjekke hva vi har skrevet om Altshop og Dreyer. Et sted å begynne kan være denne tråden på Skepsisforumet: http://skepsis.no/forum/index.php/topic,120.0.html

  Kan også anbefale denne – om Himalayasalt: http://www.skepsis.no/?p=903

  Lege Pernille Nylehn har en utmerket blogg hvor Kjetil Dreyer er omtalt: https://perpelle.net/?s=Dreyer&submit=Søk

  Investorer som vurderer å putte penger i andre deler av denne bransjen kan sikkert også finne interessant stoff på disse nettsteder og jeg takker Dreyer for å ha gitt oss en mulighet til å vise de fram.

 2. Under ebola-utbruddet i Afrika kom Kjetil Dreyer med flere påstander om ebola.
  En av dem var at sølvvann kjapt ville eliminere utbruddet.
  Jeg kontaktet Dreyer og gav ham et tilbud som en gang for alle ville bevist om sølvvannet hans virker.

  Jeg tilbød meg å kjøpe hele lageret hans med sølvvann, samt betale reise og opphold for både meg selv og Dreyer til områdene som var rammet av ebola.
  Der skulle vi gi sølvvann til de rammmede.

  Dreyer svarte aldri på henvendelsene mine.
  Istedenfor blokkerte han meg på Facebook.

  I Norge er alternativ medisin en milliardindustri.
  Så jeg forstår godt at brødrene Dreyer ønsker seg en bit av den kaken.
  Og jeg kan også forstå at investorer blir trukket mot dette konseptet. For det er store inntjeningsmuligheter.
  Men husk på at det de selger er udokumentert kvakksalveri.

  Dreyer ville jo ikke være med til Afrika for å kurere ebola.
  Man kan jo lure på hvorfor!

 3. Vi fortsetter arbeidet og fokuserer svært positivt her, rimelig upåvirket av hva Gudim og Øyvind Bergh mener om meg og oss. Til informasjon er dette 2 av personene tilhørende skepsis norge som har vært ute etter å sverte Altshop og meg i en årrekke og for meg kjente navn i negativ sammenheng, vi lar oss ikke påvirke 🙂

  • Jeg har ikke noe med Foreningen Skepsis å gjøre.
   Men jeg er skeptisk til firmaet Altshop og personen Kjetil Dreyers salgsvirksomhet.
   Det er et godt dokumentert faktum at Dreyer blant annet har hevdet at han kan kurere kreft, og at dette er enkelt, og at produktet “sølvvann” inntatt gjennom munnen kan inaktivere alle virus, og få avkuttede lemmer til å vokse ut igjen. Dette er selvsagt udokumenterte påstander. Jeg vil personlig tro at Dreyer vil få svært store problemer med å dokumentere sannhetsgehalten i påstandene, men bevisbyrden ligger selvsagt på ham.

   Det er utmerket at Forbrukerrrådet har uttrykt skepsis til Dreyers forretningsvirksomhet. La meg fremme et ønske at såvel Forbrukerrådet som helsemyndighetene tar en grundigere titt., og vurderer eventuelle reaksjoner mot Dreyer.

   Jeg velger å benytte min lovfestede ytringsfrihet til å oppfordre investorer til å finne andre investeringsobjekter enn Dreyer og Altshop.

   • Håpet vi kunne være ferdig med tråden nå, men jeg har uttalt at om vi hjelper kroppen med den rette næringen så kan kroppen selv kurere kreft, jeg personlig kurerer IKKE kreft, men kjenner til kanskje 10 ulike veier å gå for å helbrede et menneske med kreft, det legger jeg slett ikke skjul på og i dagens samfunn der cellegift har vært eneste såkalte tilttatte “kur” til en pris på rundt 69 000 kroner per liter, så tenker jeg det er på høy tid at det kommer andre såkalte “kurer” eller veier til helbredelse av kreft. Selvom det er tabu enn så lenge å snakke om det og at de som våger blir latterliggjort av slike som Øyvind Bergh.

    Uansett… Tiden kommer der vi må innse at cellegift ikke fungerer og skader mer enn det gagner. I det øyeblikk skal vi fullt åpne for alle de myriader av muligheter vi kjenner til for å hjelpe kroppen å helbrede sin kreft… 😉

  • Alle som vurderer om de vil investere i denne norske “enhjørningen” bør vite at enhjørninger er et fabeldyr som ikke har rot i virkeligheten. Dreyerbrødrene har en fortid med konkurser og tvilsom forretningsdrift, så enhver investor anbefales å sjekke dem grundig før de vurderer å kaste bort pengene på virksomheten.
   Jeg har heller aldri tilhørt foreningen Skepsis i Norge. Som vanlig avleder Dreyer diskusjonen fra fakta.
   At Dreyer nå bortforklarer sine egne utsagn om at han kan kurere kreft skyldes nok at han vet at dette er i strid med både markedsføringsloven og lov om alternativ behandling.
   Når han påstår at cellegift ikke virker (ingen påstår det virker 100 %) kan han jo dra til et større sykehus og si til pasientene og legene der om han tør. Antallet som helbredes for barneleukemi er ett av mange eksmpler på at Dreyers påstander er usanne. Hans troverdighet i medisinske spørsmål er svært lav, selv om han påstår at han kan mer enn fagpersoner på kreftbehandling.

 4. To spørsmål:
  1. Dreyer påstår at han vet noe om hvordan kroppens miljø kan påvirkes slik at kreftceller ikke trives. Sikter han da til pH-reguleringene som Young skriver om? Hans bror, Kjetil Dreyer har jo samarbeidet med, og promotert Youngs teorier. De er avslørt som tull, og Young er tiltalt for svindel i USA. Det er ikke mulig å påvirke kroppens pH, slik Young og Kjetil Dreyer har hevdet. Dersom man likevel hadde gjort det, hadde en slik påvirkning vært dødelig.
  2. Dreyer påstår også at EUs regulatoriske myndigheter har slurvet med sine tester “sølvvann”. Det er i så fall nytt for meg, og det mener jeg han bør dokumentere. Det er ingen som vil hevde at sølvvann til utvortes bruk ikke har en antiseptisk effekt, nyttig i noen tilfeller, men unyttig i det daglige. Det fins også mange andre antiseptika. Det er imidlertid ingen dokumentasjon som tilsier at sølvvann til innvortes bruk kan ha noen medisinske effekter. Små mengder sølvvann inntatt oralt, slik Kjetil Dreyer tidligere har demonstrert, vil ikke ha noen helseeffekt.
  Gitt at Dreyer sannsynligvis ikke kan gi tilfredsstillende svar på disse spørsmålene er jeg fristet til å konkludere at dette firmaet virker svært useriøst, muligens opererer i strid med lovene om markedsføring, og at potensielle investorer bør advares. Mitt personlige råd: ligg unna.

  • 1. Mange av de teoriene til Young, som for eksempel at kreft ikke kan eksistere i en basisk kropp kommer i grunn ikke fra Young, men Antoine Béchamp, en forsker på 1800 tallet som fant ut at om miljøet cellene lever i endres, så endres forutsetningen for liv. Om miljøet ble for syrlig så gir det grobunn for kreft, hvis miljøet er basisk så var teorien det at kreften ikke hadde noe livsgrunnlag. 

   Problemet til Young var at han fikk for stort ego og mistet bakkekontakt og kjempet imot den etablerte medisinen. Vi støtter ikke hans handlinger, men bøkene om ph-balansen i kroppen er fremdeles et godt arbeid og har hjulpet mange mennesker med sin helse.

   2. Med bedre studier vil tiden vise hva som er den fulle sannheten.

   • Hele teorien om at man kan endre kroppens pH er et falsum.
    Kroppens pH er svært finstemt og svakt basisk med pH på ca. 7,35 – 7,40.
    Blir kroppen surere dør du.
    Blir kroppen mer basisk dør du.
    Enhver som påstår noe annet er en sjarlatan som bløffer om fysologi og medisin uten kompetanse.

   • pH er beskriver hvor sur eller hvor basisk en løsning er, og er gitt av den negative logaritmen til måltallet for konsentrasjonen av H+ i en gitt løsning. ( pH= -lg {[H+]} ).
    Jo mer H+, jo surere blir løsningen, med lavere pH som resultat. Hvis vi går fra pH=5 til pH=4, er det 10 ganger så mye H+ i løsningen. Som viser hvor absurd strengt fysiologien og naturlovene er. Hva som er forenelig med liv vil ligge +/- fra 6.8 til 7.8, dette er i de aller yttergrensene.

    Uavhengig av Young eller Béchamp måtte i tilfelle all verdens lærebøker skrives om. Selvsagt vet ikke Dreyer “hvordan kroppens miljø fungerer og dermed hvilke tiltak som kan gjøres for å skape et miljø som kreftceller ikke trives i.”. Det hadde som beskrevet ovenfor resultert i død. Jeg tror at som en konsekvens av et lavere kunnskapsnivå innen humanfysiologien og grunnleggende kjemi, har dette ført til flere kyniske forretningsideer. Det er å forvente at Dreyer forsvarer dette, da dem selv ikke forstår dette.

    Det er i en absolutt gråsone for kvakksalveri, og jeg råder også investorer til å forhøre seg med naturvitenskapelige institusjoner i Norge om dette.

 5. Når det kommer til “kurering” av kreft er dette et veldig sårt emne. Det finnes ingen “mirakel” kur og vi kan ikke kurere noen, men vi vet hvordan kroppens miljø fungerer og dermed hvilke tiltak som kan gjøres for å skape et miljø som kreftceller ikke trives i. Det er ikke opp til oss å anbefale hva slags behandling noen skal eller ikke skal gjøre når det kommer til slike alvorlige sykdommer.

  Vi føler oss pliktig å opplyse om hvordan de kan hjelpe seg selv om de har valgt alternativ behandling. Det kommer mye mer forskning rundt dette som vil legge gamle holdninger i grus. Alle våre vaner spiller inn og vår livsstil vil avgjøre vår helse.

  Når dette er sagt er vi klar over at diskusjon ikke stanser her, det er lang vei å gå før vi virkelig kan skape åpenhet og sunn debatt innen helhetlig helse i Norge.

  • Det er et faktum at Kjetil Dreyer har hevdet offentlig at han kan kurere kreft. Bevisbyrden ligger da på Altshop og brødrene Dreyer. Hvis påstanden ikke er sann, er den falsk, og et klart eksempel på ulovlig markedsføring. Det moralske bør være opplagt.

 6. Når det handler om så viktige temaer som kreft og vaksiner er det naturlig at vi stiller spørsmål til uttalelser fra enhver person som påstår slikt, som det burde være. Innen alternativ medisin har det ikke eksistert store budsjetter for forskning, og vi må derfor gå dypere inn på historisk bruk, hva kundene opplever og hva vi kan finne av småstudier.

  Når det kommer til sølvvann viser det seg å være slurv og ignoranse i EU sine etater som har forvekslet god kvalitet sølvvann(det vi selger) med noe som heter sølvsalter(giftig). Produktet vi selger er trygt og vi får gjentagende gode tilbakemeldinger fra kunder. Her handler det snarere om at skeptikere og medier har gjort en rask konklusjon som bærer på en holdning før de har gjort virkelig research.

  Vi ønsker den “alternative” (naturlige) medisinen kan få bedre studier og mer fokus uten blind undertrykkelse.

 7. Enhjørninger er som kjent et fantasidyr.
  Like fantasifullt som Dreyer-brødrenes eventyr om at de har “kur mot kreft”, at sølvvann (giftig tungmetall) er et alternativ til vaksiner, osv?
  Hvorfor reklamere for en kvakksalverbutikk som både NRK, TV2 og Forbrukererrådet har advart mot?

  • Kvakksalverbutikk er vi definitivt ikke 🙂

   Nå har vi lenge måttet kjempe mot såkalte skepsisgrupperinger som systematisk har angrepet alternativbransjen i en årrekke. Det kan mistenkes at de også har interesser andre steder, som for ekesempel farmasøytisk industri, men det blir jo bare spekulasjoner fra min side ikke sant 😉

   Det er viktig å si at vi ikke har gjort noe med dårlig intensjon eller intensjon om å misbruke kunders tillit til oss. Når det kommer til nye uvante varer og varekategorier, eksempelvis sølvvann og eller andre helt spesielle produkter som folk ikke har spesiell kjennskap til så forstår vi skepsis og at det kan være kritisk søkelys på produkter og eller påstander.

   Når det kommer til regelverk for hva man kan uttale om et produkt, så vet alle som driver innen bransjen at regelverket er for dårlig og at nye produkter ikke har noen godkjente efsa claims og eller godkjente helsepåstander og at om man skulle følge lovverket 100 % så blir det så rigid at det man har lov til å si til syvende og sist er: “dette er et produkt med navn xxxx,” vi har ikke lov til å fortelle hva produktet er kjent for å virke mot eller for, eller om det har noensomhelst helsevirkning, og vi kan ikke referere til kunder som har erfaringer med produktet heller selvom de ønsker det selv, vi kan ikke referere til forskning rundt produktet og vi kan ikke referere til 3 parts informasjon rundt produkter som artikler på internasjonale sider etc. Altså forbruker vil ikke kunne få et snev av informasjon OM vi skulle følge Retningsslinjer for alternativ behandling og produkter og all informasjon er kneblet. Vi kan ikke med hånda på hjertet si at vi er et etisk selskap og slavisk følge slikt regelverk, det vil være å mislede kundene ytterligere og gjøre det umulig å forstå et produkt.

   Det bør bli en total revurdering og en rettferdig uavhengig gjennomgang av alternative retningslinjer fordi dett er en bransje nå 80 % av befolkningen har prøvd en eller flere ganger og hundretusenvis av mennesker bruker jevnlig. Altså en stor del av befolkningen ønsker slik type behandling og slike typer produkter, og om alle visste nok om dem så hadde en betydelig mye større del av befolkningen sverget til alternative økologiske og rene produkter fremfor de mer konvensjonelle tilbudene. Dette kan vi saktens være enig og uenig om, men det er min absolutt sterkeste mening og jeg er ikke redd for at noen er uenig med oss og eller synes vi er tullete som ikke tror slik som dem/deg.

   • Ikke overraskende antyder/spekulerer Kjetil Dreyer at hans kritikere “har interesser andre steder”. Jeg mottar ingen penger fra noen i min kritikk av kvakksalvere. Er det noen som har “interesser” er det brødrene Dreyer som prøver å lokke investorer inn i sine omdiskuterte selskaper.
    Jeg kjenner ikke Kjetil Dreyer personlig, men har over flere år notert meg at han bruker sin offentlige Facebook-profil til ukritisk å formidle de galeste konspirasjonsteorier man kan forestille seg. Mannen kan ikke ha noe kunnskap om kildekritikk.
    Når han i tillegg stadig antyder at han kan kurere kreft, ebola, osv. og fremmer sølvvann som en mirakelmedisin bekrefter han at han er totalt useriøs. Dersom det bryter ut en ny ebola-epidemi skal jeg gjerne betale Dreyer for å reise til det rammede området og tilby sølvvannet sitt til de som er syke. Det spørs om han er like påståelig om sine produkter når han står blant smittede, syke og døde og prediker sitt håpløse budskap. Om han får bruk for en returbillett er et åpent spørsmål.

   • Hei.
    Jeg vet ikke hvem noen av dere er, og er verken alternativ eller skeptiker. Men den vanlige kvinne i gata.
    Jeg vil bare si en liten ting til det du skriver om at mange har prøvd alternativ behandling, opp til flere ganger, ergo ønsker alle de slik type behandling.
    Jeg har selv prøvd veldig mye forskjellig type alternativ.
    Men da jeg ble ordentlig syk, og prøvde alternativ behandling, ble jeg enda sykere, enormt skuffet, og følte meg lurt. Jeg var også ganske fattig, og nå er jeg enda fattigere.
    Det at jeg har prøvd alternativ behandling,(ganske mange ganger også), betyr ikke at jeg ønsker mer. Tvert imot, jeg ønsker det aldri mer. Jeg ønsker at folk slutter å lure meg.
    Jeg er redd, og syk, og fattig. Ikke utnytt meg.
    Seriøst.

 8. Sjekker dere ikke firmaene dere reklamerer for?
  Dreyer-brødrene har en forhistorie med konkurs og tvangsoppløsning av selskaper.
  De selger primært (dyre og unødvendige) kosttilskudd, men også angivelige “mirakelmedisiner” uten dokumentert effekt.
  Kjetil Dreyer framstår i sosiale medier som en av Norges mest skrullete konspirasjonsteoretikere. Han påstår at han har 10 kurer mot kreft, bekjemper vaksinasjon av barn, motarbeider barnevernets beskyttelse av barn, mm. Kan dere virkelig ta slike stormannsgale kvakksalvere seriøst og investere penger i virksomheten?

  • Jeg ser at du Gudim, (som jeg forøvrig ikke kjenner personlig, ei heller kjenner du meg personlig), har en negativ holdning til meg som person. Det ville vært interessant å forstår de virkelige årsakene til dette, kanskje er det noe vi er fundamentalt uenige rundt, eller at du anser det vi driver med strider med ditt syn på verden.

   Uansett, det stemmer at vi har hatt konkurs i vår portefølge og et par selskap som vi har oppløst av ulike grunner. En av dem var et selskap som drev med Taxi reklame grunnet at vi endre opp med å få inn et manglende kvalitetsprodukt fra Kina som ikke stod til den standard vi ble lovet og at nakkestøttene med filmskjerm i begynte å knekke fordi de hadde et plastelement. Kostnaden av dette ble for stor å tåle, men før dette fikk vil til og med signert 500 000 kroners kontrakter med blant annet Oslo City og en rekke mediebyråer, samt leverte for SF Norge og Fox Films Norge. Så så elendig var det ikke. Vi lærte også at vi ikke må ta på oss for store leiekontrakter på den tiden.

   Quality Seminars var et seminarforetak der vi VIRKELIG leverte varene, og big time også., Dette har vi dokumentrert på film. Den feilen vi gjorde da som ledet til konkurs var rett og slett så enkelt som at vi tok med mat for 2 dagers seminar med i prisen, og prislappen endte på mange hundre tusen. vi gikk således med et godt underskudd på første store samling, og det klarte vi aldri å rette opp desverre. Rik på erfaring er bedre å si enn å dra konklusjonen at vi har en historie for konkurs og tvangsoppløsning av selskaper. I USA er det slik at man bør ha hatt en 2-3 konkurser bak seg for å høste erfaringer før noen virkelig mener du er verdt å investere i.

   Når det er snakk om meg som person så vil jeg vel si at jeg har blitt en offentlig person gjennom de aksjoner jeg har ledet og de politiske og samfunnsmessige standpunkt jeg selv har, det gjør meg såvisst ikke til en konspirasjonsteoretiker, tvert imot, det gjør meg heller til en skyteskive for skepsis grupperinger som gledelig har valgt å forsøke å sette meg i bås og trekke mitt navn ned.

   Jeg oppfordrer alle til å møte meg som person før de dømmer meg nord og ned slik du gjør her Gudim, det er ikke særlig profesjonelt og slett ikke særlig mandig av deg. At du ikke unner oss noe er rimelig tydelig, men slikt kan vi ikke la gå inn på oss.

   • Skulle noen være i tvil om hvor sprø konspirasjonsteorier Kjetil Dreyer sprer så taler hans Facebook-side et tydelig språk. Kommentarer er helt overflødig – Dreyer klarer utmerket godt å latterliggjøre seg selv uten hjelp fra meg:
    https://www.facebook.com/kjetildreyer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here