Foto: Nordic Future Forum

Utforsk fremtiden for kunstig intelligens- møt 100 globale eksperter

Den globale arbeidsstyrken gjennomgår et massivt teknologisk skifte som mange kaller “den fjerde industrielle revolusjonen.” Kunstig intelligens blir en del av livet vårt på alle felt – fra å rengjøre rommene til å foreslå mat for å forbedre helsen vår, har den rynket sprang siden den ble født på slutten av 1990-tallet.

For å innhente de nyeste trendene, policyene og mulighetene som bedrifter utnytter i kunstig intelligens – gjennomfører Nordic Future Forum et online toppmøte for å utforske fremtiden for AI med 100+ nordiske og globale eksperter gjennom 2021.

Arrangementet finner sted i neste uke 23. mars 2021 klokken 08.30 med en velkomst fra Yngvar Ugland, EVP og sjef for DNB NewTechLab.

Deretter følger viktige innlegg fra en rekke av verdens ledende AI-eksperter innen temaer som bruk av AI for å håndtere COVID-19, AI i sosial og økonomisk velstand, Quantum AI, 5G & AI, og mye mer. I tillegg til disse får du også tilgang til de 50+ lederne, forelesninger, Industry Insights GroupTalks, AI Venture-rapporter og Experts Academy Workshops.

Hvis du er interessert i å forstå hvordan du kan bruke kunstig intelligens i løpet av de neste 5 årene i din virksomhet, anbefaler vi deg å bli med. Her finner du informasjonen https://nordicfutureforum.com/.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Vi anbefaler:

Translate »