Norgessjefen i GrowthWheel, Øystein Bredal Thorsen

Veksthjul for norske SMB virksomheter

Mens mange små og større bedrifter sliter og utfordringene når nye høyder både i Norge og internasjonalt kommer Growthwheel med en konkret håndsrekning til norske SMB virksomheter. GrowthWheel er et at verdens ledende “Business Advicery System” for forretningsutviklere, og blir brukt i over 50 land, her hjemme er det særlig SIVAs næringshager og inkubatorer som er brukere i sitt arbeide med vekstbedrifter.

Øystein Bredal-Thorsen, Norgessjefen i GrowthWheel sier følgende når vi tar kontakt; Det er hyggelig å kunne hjelpe til i en krisetid med et praktisk rettet verktøy som gjør det litt lettere å være leder i en tøff tid. Løsningen er gratis og vi går gjennom denne i et webinar den 9. juni, – i denne dugnaden gjelder det å stille opp for å sikre fremtidens vekstvinnere».

GrowthWheel er et populært «Business Advicery System» for alle typer virksomheter, og løsningen “GrowthWheel for Krisestyring” er utviklet i samarbeid med 15 erfarne Early Warning-konsulenter i EU, og består av 20 enkle og visuelle digitale handlingsark som sikrer at man som leder styrer trygt gjennom krisen.

Bredal -Thorsen forklarer videre; “GrowthWheel er en verktøykasse for de fire arbeidsområdene enhver leder må bale med, – man må starte, vokse, transformere, videreutvikle virksomheten med struktur som skaper resultater. Innenfor hvert av de fire arbeidsområdene finnes det 100-vis av sjekklister som på en systematisk, tematisk måte gjør at brukeren raskt ser hva som bør gjøres.

Her er noen eksempler på de konkrete handlingsarkene;

• Situasjonsbeskrivelse: Lag en ærlig beskrivelse av krisens aspekter.
• Løsningsscenarier: Finn det beste scenariet ut av krisen.
• Kriseagenda: Fastsett de viktigste temaene for ledelsen.
• Lagbygging: Kartlegg hvilke interne og eksterne ressurser som skal være involvert.
• Reforhandling av avtaler·: Vurder de forskjellige muligheter for reforhandling av løpende avtaler.
• Cashflow: Finn måter for å forbedre kortsiktig og langsiktig gjeld og forpliktelse.

Grunnlegger og CEO av GrowthWheel, David Madiè, har laget en kort videopresentasjon av verktøyet, og den 9. juni blir det et eget webinar med Øystein Bredal-Thorsen, nordmannen som har vært med å utvikle verktøyet til å bli et av verdens mest nyttige og konkrete verktøy for ledere av vekstvirksomheter. Du kan melde deg på her.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »