Vinn en “Innovasjons-Oscar”

Årets gründer? Årets bedrift? Årets innovasjonsmiljø? Årets verdiskaper? Meld dere på til årets “innovasjons-Oscar”. Heder, ære og 250 000 kroner deles ut av Innovasjon Norge, under Signalkonferansen på Latter, 6. mai. Påmeldingsfristen er satt til 14. mars.

–  Vi vil vise frem gode rollemodeller for andre gründere, bedrifter og innovasjonasjonsmiljøer, da trenger vi din hjelp, sier Finn Kristian Aamodt, konstituert adm.dir. i Innovasjon Norge.

For andre året på rad arrangerer Innovasjon Norge sin Signalkonferanse. Der kåres de beste gründerne i landet.

Innovasjon Norge leter nå etter vinnerbedrifter.

– Vi vil vise at innovasjonsarbeidet nytter.
Da trenger vi hjelp fra dere alle til å finne dem som virkelig fortjener prisene, sier Aamodt.

Last ned høyoppløselig bilde. Foto: Tommy Andresen

Finalistene kjemper om heder, ære og 250 000 kroner.

– Vi ønsker å vise hvor viktig innovasjon er for vår fremtid, hvor viktig det er å stimulere til innovasjon. Prisvinnerne er eksempler på aktører som klarer å møte nye utfordringer på nye områder av avgjørende betydning for Norges fremtid.

 

Frist for å nominere til alle prisene er satt til 14. mars.

Innovasjon Norge deler i alt ut fire priser. Du kan registrere deg selv, din egen bedrift eller noen du synes fortjener en av prisene. – Vi ønsker å vise hvor viktig innovasjon er for vår fremtid og hvor viktig der er å stimulere til innovasjon. I år setter vi derfor temaet “Innovasjon for fremtiden” på agendaen. Arrangementet blir delt inn i tre korte deler med innsikt fra spennende norske og internasjonale foredragsholdere.

Akkurat som under Oscar-utdelingen i L.A. – er det bare spesielt inviterte på gjestelisten. Men du/dere har altså mulighet til å stikke av med følgende priser: Årets gründer, Årets bedrift, Årets innovasjonsmiljø, Årets verdiskaper. I fjor ble Moods of Norway kåret til Årets bedrift.

Meld på dine kandidater til Signalkonferansen 2014 her. 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *