Visma melder seg nå i Norges ledende nettverk for innovasjonsprofesjonelle ved å bli med i Open Innovation lab of Norway. Dette er i tråd med Visma’s satsning på økt innovasjonskraft og ønske om å bistå kundene med den digitale transformasjonen og økt fokus på bærekraftige løsninger.

– Våre kunder befinner seg på forskjellige steder, men de er alle på en reise preget av digital transformasjon, økt fokus på bærekraftige løsninger og økt innovasjonskraft. Vi gleder oss til å dele erfaringer med likesinnede og er overbevist om at vårt fokus på å hjelpe våre kunder med å ta de rette beslutningene til rett tid vil medføre fordeler for våre kunder, sier Sandra Hovland, direktør for rådgivning.

Open Innovation Lab of Norway har de siste 7 årene blitt Norges ledende møteplass og nettverk for innovasjonsprofesjonelle og medlemmene som kommer fra både privat og offentlig sektor er invitert inn basert på deres ønske om å fokusere på økt innovasjonskraft, kombinert med en vilje til å snakke om erfaringer og dele kunnskap. De er også Norges representant i World Innovation Network og samarbeider tett med ledende innovasjonsmiljøer i 5 verdensdeler.

– Vi gratulerer Visma med medlemskapet og opplever det som en styrke for nettverket at en av Norges ledende globale digitale virksomheter blir med. Vi inviterer kun inn medlemmer som er sultne på resultater, tørste etter relevant kunnskap, og rause med å dele gode kreative ideer, – og ser frem til å ønske Visma velkommen til gode samtaler, debatter og diskusjoner med likesinnede, sier Truls Berg, Open Innovation Lab of Norway’s leder i en kommentar.

– Vi opplever at forskjellen mellom de som satser helhjertet på å bygge innovasjonskraft og de som fortsatt bare snakker for tiden er økende. Våre medlemmer har piggskoene på, men det finnes dessverre aktører som tror de kan stille opp i lakksko og stillettheler. Realiteten er at ingen er lenger best alene, derfor har det aldri vært viktigere å dele både beste praksis løsninger og samtidig fokusere på de nye rammeverkene, metodene og verktøyene. Effekten måles i konkurransemessige fordeler.

– Vår visjon er å være den aktøren som best kan bistå våre kunder på reisen mot en fremtid preget av nye digitale løsninger og økt omstillingsevne, avslutter Sandra Hovland. Som Europas ledende leverandør av viktige digitale løsninger for tusenvis av kunder i alle sektorer, er vi opptatt av å drive frem endring og skape en mer bærekraftig og innovativ økonomi. Ved å bli med i Open Innovation lab of Norway nettverket, kan vi samarbeide tettere med eksperter på innovasjon og sirkulær økonomi og organisasjoner fra forskjellige bransjer. Vi bidrar med vår evne til å skalere ideer, vår teknologiske bredde og spisskompetanse samt den oversikten en unik tilgang til over 1 million kunder gir oss. Vi tror at vi kan gjøre en forskjell sammen, smiler Sandra.

Vi legger til at Visma har blitt Europas ledende softwareselskap og konsernet har over 13 600 ansatte og hadde i 2020 en omsetning på over 18, 6 Milliarder norske kroner.

Vi gjør også oppmerksom på at Truls Berg også er ansvarlig redaktør av Innomag.