Vi kjenner ham kanskje best som Wolverine, eller som Jean Valjean, men den australske Golden Globe vinneren Hugh Jackman er også gründer av selskapet Laughing Man.

 

 

Laughing Man Coffee tilbyr en rekke kaffe og te-produkter. De har akkurat åpnet sin første kafe i TriBeCa i New York City, og i ekte NYC stil – må man forvente å stå i kø i timesvis for å få lukte duften av Hugh Jackmans veldedige kaffe.

l

 

Kaffesjappa er en del av Laughing Man Worldwide. Den veldedige organisasjonen donerer imponerende 100 % av sitt overskudd til utdanning og for å starte ytterligere bedrifter i utviklingsland.

 

Plantet kaffetrær i Etiopia

Jackmans kaffeeventyr startet da han hjalp en Etiopisk bonde ved navn Dukale med å plante kaffetrær. Det var her han fikk ideen til hvordan enkeltbønder fra land som Etiopia, Peru, Guatemala, Papa Ny-Guinea og Brazil med litt hjelp, kunne bli del av en større industri og på denne måten sikre stabile levekår for seg selv og sin landsby.

I følge den prisbelønte skuespilleren er Dukale og kaffeindustrien bare starten på Laughing Man. Sammen med sine samarbeidspartnere ønsker han å finne flere industrier, hvor de kan endre bønders liv, ved å gi dem ressurser til å tjene penger på produktene sine.

 

Se Hugh Jackman fortelle sin historie:

Her kan du lese mer om Laughing man coffee.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here