Snart sparker det i gang, festivalen som tilbyr det beste av nordisk musikk og teknologi – by:Larm! Festivalen består av to deler: en festival og en konferanse. Hovedformålet er å presentere aspirerende artister som er på randen til suksess, enten her hjemme eller internasjonalt.

Med et mangfoldig liveprogram, byr artister på by: Larm på høydepunktene på dagens nordiske musikkscene. I tillegg til å introdusere mer etablerte artister til et internasjonalt publikum, setter også by: Larm søkelyset mot nye talenter ved å booke noen band til juryens utvelgelse. Hvert år søker rundt 1500 band fra alle de nordiske land med et felles mål; å imponere og overbevise representanter fra den internasjonale musikkindustrien. De kommer fra Danmark (inkludert Færøyene og Grønland ), Finland , Island , Norge og Sverige. De har alle en drøm, å en dag bli like store som Lykke Li, Røyksopp, Bjørk, MEW, Jaga Jazzist eller kanskje til og med Kurt Nilsen.

by: Larm 2014 sentrer seg rundt Youngstorget i Oslo, med hele 12 arenaer plassert rundt hjertet av festivalen . 111 band er booket – klar til å kjøre i gang festival sesongen i februar. Dette er festivalen du skal dra på for å oppleve ny nordisk musikk.

 

by:Larm Interactive

Men! by: Larm er ikke bare en musikk festival. Den består også av en Interactive festival, en festival hvor det vil handle om hvordan teknologien er integrert i våre daglige liv, og hvordan det vil bli enda mer av det i morgen. Vi er inne i en innovasjonsrenessanse der teknologien forandrer alt – igjen. Grenser er fordampet, og  for første gang ser vi  på en verden der sosial integrering driver teknologien fremover.

Interactive by:Larm har som mål å bli en pan-Nordisk arena og utstillingsvindu hvor man kan bli inspirert og sjekke ut de siste trendene fra den digitale verden. Deres mål er å samle de skarpeste hodene og banebrytende selskaper innen programmering, spilling, digital design, mobil kommunikasjon og entreprenørskap. Det er den ideelle sonen hvor etablerte bedrifter kan møte den neste generasjon av ideer og visjonærer og danne meningsfulle og produktive relasjoner som fungerer begge veier.

by: Larm Interactive  skal være den mest effektive møteplassen i den nordiske bransjen så vel som å tilby inspirerende seminarer og foredrag og på den måten inspirere deltakerne til å komme opp med det neste store. by: Larm interactive skal også være en arena der man kan dele ideer med resten av verden.

Program by: Larm Interactive

Program by: Larm

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here