Denne uken har komiker Anne Kat Hærland fått sin første kronikk på trykk i sin nye spalte hos VG. Det gikk hardt utover gründer og coach, Gry Sinding. Vi i 3in synes det er kult å være glad og å kunne skape sin egen drømmejobb!

Anne Kats kritikk av coachingindustrien kan til en viss grad være på sin plass, men det er måten det blir gjort på som blir for billig. Det blir litt som da man på ungdomsskolen ble mobbet fordi at man fikk gode karakterer. Hvis det å inspirere andre skal gjøre at man automatisk blir hengt ut av TV-kjendiser som har klart å få seg en bi-inntekt som journalist så sitter vi igjen med redusert tro på menneskeheten.

“Vi har sluttet å lese ferdig, og sluttet å reflektere over hva vi har lest før vi hiver oss på og mener en hel masse.” skriver Anne Kat i VG, samtidig kommer det frem i Grys svar at ikke Anne Kat selv har tatt seg bryet med å lese ferdig beskrivelsen av hva SkapDinDrømmejobb egentlig handler om.

Kult å være glad
Gry lever drømmen, hun har skapt sin drømmejobb hvor hun får hoppe rundt og være skikkelig glad og henge med andre damer hun synes er kule på en vakker strand et sted, kan vi ikke bare synes at det er skikkelig kult?

Personlig vil jeg heller betale 20 000 for å snakke markedsføring med en dyktig og “happy” dame som ønsker at jeg skal lykkes, enn å betale det dobbelte for å høre spøker om tiss, bæsj og promp. Kort oppsummert, stå på videre både Gry og andre som følger sin drøm!

1 COMMENT

  1. Jeg er helt enig i din konklusjon på artikkelen! Og skjønner heller ikke hvorfor en egentlig kul dame som Anne Kat trenger å være så “sur”?
    Ja, Gry Sinding har sin helt spesielle stil som kanskje ikke passer alle og godt er det at det finnes noen som tør å bryte ut! J

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here