Med 50 eksperter, ledere og samfunnstopper på scenen og 800 deltakere i salen, vil Hovedorganisasjonen Virke skape en unik konferanse. Med høyt tempo, tett program og talkshow med de som skaper arbeidsplasser blir det en dag full av gode historier, aktuelle analyser og interessante debatter.

Virke

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon og representerer over 17 000 virksomheter. Her jobber de for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og de som verdsetter og satser på de som driver virksomhet i Norge. Virke mener virksomheter lykkes best når verdiene skapes i samspill mellom arbeidsgiver og medarbeider. De opererer som bindeledd mellom din virksomhet, resten av bransjen og myndighetene, og lever av å løse problemer og utfordringer, fordi de vet at det først og fremst dreier seg om å skape verdier for deg, dine medarbeidere og din virksomhet.

Virke består av en rekke medlemsbedrifter fra forskjellige bransjer som handel, kunnskap, teknologi, reiseliv, service, helse, omsorg, utdanning, kultur og frivillighet. Til sammen utgjør de over 220 000 arbeidsplasser. De gir også arbeidsgiverstøtte, og kan bidra til å etablere arenaer på tvers av bransjer i tillegg til å være en tydelig systemutfordrer der du kan få svar på vanskelige spørsmål og hjelpe deg med å etablere arenaer på tvers av bransjer.

Virke-konferansen 2013

Virkekonferansen 2013 fortsettes jakten på Norges X-faktor. For at våre barn og barnebarn også skal få oppleve verdens beste levestandard og velferd er vi avhengige å jobbe smartere. Vi må få enda mer ut av hver arbeidstime. Vi må bli enda mer produktive. H.K.H. Kronprins Haakon, statsminister Erna Solberg og en rekke nordiske og norske toppledere diskuterer valgene dagens og fremtidens ledere må ta.

KronprinsHaakon ErnaSolberg Johan-H-Andersen Frode-Kyvåg

På konferansen kan du få innsikt i hvordan god ledelse gir økt produktivitet, og hvordan dårlig ledelse koster næringslivet og AS Norge verdier tilsvarende flere oljefond.

Mer informasjon kan du finne her!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here