Adjiedj Bakas er en av Europas fremste trendovervåkere, og et fyrverkeri på scenen.  Bøkene hans er utgitt med stor suksess på mange språk ,og nå også Norge.

 

Møt opp og få med deg en festaften med trendforskernens rockestjerne, som har skrevet bok om hvordan fremtiden vil bli for oss i Norge sammen med First Tuesdays egen, Truls Berg. Vi har hørt ham før og vet at du kan glede deg – Han vil utfordre oss på hvordan fremtiden vil bli, engasjere og provosere, og helt sikkert få deg til å tenke på hvor vi er på vei!

 

Program for kvelden:

17.30 Registration and networking

18.00 Green Innovation – Mr Stian Berger Røsland, Governing Mayor of Oslo, Ms Ana Marques, Curitiba (Brazil), Mr Sein–Way Tan, CEO, Green World City (Australia), Ms Christiana Fragola, Europe Regional Director, C40 (Italy⁄UK)

19.00 Culture  –  Camille Norment (Nor⁄US),  Rocky Schenck, (US)

19.20 Future Trends  – Adjiedj Bakas, trend expert (Holland)

19.45 Award ceremonies  – Årets Entreprenørskapsskole.  Etablererprisen og Oslo Innovation Award.

20.10 Reception.

22.00 Oslo Afterparty at MESH, Tordenskiolds gate 3

 

Dette blir en innovativ kveld med inspirerende og dyktige foredragsholdere, prisutdelinger, og norsk–amerikansk kulturinnslag. Kvelden avsluttes med at Oslo kommune tar på seg spanderbuksene, og river i litt mat og drikke.

Det er begrenset antall plasser, så du bør være rask med å melde deg på:

 Oslo Innovation Week  er Norges største innovasjonsuke.

Ledende aktører, investorer og bedrifter samles i Oslo den 14–18 oktober, til et nasjonalt løft for morgendagens Norge. Aktivitetsuken er kommet i stand på initiativ fra Oslo kommune som ønsker å samle innovasjonsaktørene i regionen til felles og samordnet innsats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here