I tillegg til å være initiativtaker for konferansen ”Masters of Change” den 24. April 2013, baner Knut Arild Hanstad vei for en global renessanse.


I følge Hanstad går vi nå inn i en tid med større fokus på emosjonalitet, kontinuerlig læring, kreativitet, intuisjon, samarbeid og behov for eksistensiell motivasjon. Den visjonære nordmannen etterlyser visjonære ledere og entreprenører som kan lede denne utviklingen.

Med utgangspunkt i sin personlige visjon om å sette entreprenørskap i den globale renessansen i Europa på dagsorden jobber Hanstad for tiden med å åpne et ”Global renaissance” senter i Italia.

Planen er at ”La Castellina”  skal bidra til å utvikle nye mindset. Dette skal de gjøre ved å etablere et laboratorium for nytenking og praktisk eksperimentering. Gjennom et tredelt tilbud skal ”La Castellina” åpne ”Academy for Change” hvor det skal tilbys kurs, forskning og undervisning . Et prosjektsenter hvor prosjektutvikling, workshops og coaching er sentrale temaer og et eget ”Retreatsenter” for kunst og kultur, ekskursjoner og retreat.

Nærmest på agenda er allikevel konferansen ”Masters of Change” som har en av verdens beste foredragsholdere på agenda, Paul Iske, kjent fra blant annet TED Talks.

Påmelding til “Masters of Change” kan gjøres HER!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here