Onsdag 4 desember 2013 er det klart for medlemstreff i  Innovation Forum Norway, i samarbeid med STATKRAFT. Tema for dagen er“Innovasjon og innovasjonskultur – Hva skal til for å lykkes og hvordan går man frem?”

Det sies at kultur spiser strategi til frokost, og det stemmer nok at en god innovasjonskultur er viktig, men hvordan skaper man så en god innovasjonskultur. Hva bidrar positivt og hva ødelegger?

Statkraft og KLP vil på samlingen som er forbeholdt våre medlemmer dele erfaringer og konkrete verktøy fra sine innovasjonssatsninger, og særlig fordyper vi oss i alt som fungerer og titter nærmere på det som slett ikke fungerer!

I samarbeid med Statkraft og KLP vil vi legge opp til et medlemsmøte med rom for både diskusjon og refleksjon, og vil gjøre vårt ytterste for at du drar derfra med nye tanker, konkrete ideer og en god porsjon inspirasjon!

Programmet starter kl 15.00 og avsluttes faglig kl 18.00, og deretter blir det tradisjonen tro et utradisjonelt julebord J for de som har anledning. Påmelding foretas på https://www.deltager.no/medlemstreff041213

Hjertelig velkommen til nok et spennende medlemstreff!

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here