Siri Skøien

Siri Skøien er utdannet fra BI (Bachelor) med spesialisering i bedriftsutvikling og entreprenørskap.  Hun har tidligere jobbet internasjonalt med merkevarebygging og markedsintroduksjon.


Siri Skøien er gründer av selskapet Comlight AS. Selskapet har gjennom flere år med forskning og utvikling patentert og lansert en unik miljøteknologi for utendørs belysning på det internasjonale markedet. Gründeren bygget selskapet fra første dag, og uten relevant kompetanse fra bransjen eller kapital i sin oppstart. Hun har gjennom mange år som gründer oppnådd imponerende resultater og solid erfaring.

Skøien er et bevis på at det umulige er mulig- men er tydelig på at man må ha de rette holdningene og entusiasmen på plass.

Gründeren har gjennom de siste årene vunnet en rekke innovasjonspriser, mottatt stor oppmerksomhet i presse og ble i 2012 kåret til Årets Gründerkvinne av Handels- og Næringsdepartementet.

Siri Skøien er en populær foredragsholder, rådgiver og motivator. Hun er kjent for sin smittende entusiasme rundt entreprenørskap, kreativitet og innovasjonsprosesser. I tillegg har hun et stort engasjement for å bistå andre gründere i start-up/såkorn fasen.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *