Har du noen gang følt deg umotivert?

Har du noen gang kjent på følelsen av å ikke strekke til, og ønsket om å koble ut verden for noen minutter eller en dag?

Google’s tidligere sjef for Nord Europa, Alfred Tolle har samlet noen av verdens ledende tenkere til en todagers unik konferanse i sin hjemby, Munchen. Konferansen handler konkret om nye måter å hente inspirasjon på, – og målet er å hjelpe deltagerene til å hente ut mer av sitt lederskapspotensial.

Vi spurte Alfred Tolle om årsaken til at han går i bresjen for dette;

– De fleste ledere tenker på hvordan vår verden vil se ut om 10 eller 20 år og de spør seg om de fortsatt vil være relevante da. For å kunne svare JA må man kaste en del gamle tanker for å gjøre plass til nye tanker, – og det er dette vi fokuserer på på konferansen som har fått navnet Wisdom Together – Engagement from the inner core!

Han forteller videre at konferansen samler ledende tenkere fra over 20 land rundt omkring i verden, og avslutter med følgende oppfordring;

–  I en tid der teknologien utvikler seg med fantastisk hastighet og vi omringes av bærbar datakraft og til og med smarte støvsugere kan det være vanskelig å fokusere på det viktige. Fyller vi tiden med oppgaver eller gjør vi det dyktige ledere bør gjøre?… Det er vanskelig å holde styr på nåtiden. Og med Instagram, Facebook og andre sosiale nettverk ser det ut til at vi er koblet 24/7. Men er vi egentlig påkoblet? Er disse forbindelsene meningsfylt?

Hvis du vil være motivert og engasjert og lære mer om innovasjon, hvordan vi takler fremtiden med ektefølt engasjement, er oppfordringen klar; Bli med på Wisdom Together’s ENGAGEMENT from the inner core konferanse som vil bli avholdt i München 28. juni – 29, 2019.

Vi gjør oppmerksom på at InnoMag’s lesere får 20% rabatt ved bestillinger før 31.mai. Bruk koden InnoMag2019.

Les mer og meld deg på for å få din billett her