Home Nyheter 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0
Foto @ Flickr/OnInnovation

Tesla sliter med produksjonen, britiske myndigheter sier de vil fortsette å etterforske det nedlagte skandaleselskapet Cambridge Analytica – og EU prøver å komme til enighet over hvorvidt roboter skal kunne tilegnes visse typer rettigheter eller ikke. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. En sjåfør, som kjørte for Amazon, klarte å ta seg inn i huset til en kunde og stjele  hunden til vedkommende. Kunden skal ha installert Amazon Key, en løsning som lar sjåfører låse seg inn og levere pakken hjem til kunden når han eller hun ikke er hjemme, noe sjåføren i dette tilfellet klarte å misbruke.

2. Britiske myndigheter vil fortsette å etterforske skandaleselskapet Cambridge Analytica til tross for at selskapet la ned onsdag forrige uke.

3. Maskiner kan komme til å ta over halvparten av jobbene vi har i dag, viser en en ny OECD-undersøkelse. Norske jobber er midlertidig fortsatt veldig trygge, skal vi tro analysen.

4. EU prøver å komme til enighet om hvorvidt man skal kunne gi roboter visse former for rettigheter eller ikke.

5. Twitter oppfordrer alle sin 336 millioner brukerne til å bytte passord da et virus skal ha klart å lagre brukernes passord i et internt system.

6. Amazon jobber tilsynelatende med en 3D-kroppsskanningløsning for å forbedre og effektivisere handelen av klær over nett.

7. Tesla sliter med å få produsert nok Tesla 3-biler til sine kunder. Selskapet skal som følger, ha brukt over 745 millioner dollar bare det første kvartalet, noe som har reist bekymring om hvorvidt selskapet begynner å gå en usikker fremtid i møte.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst