Home Nyheter 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0
Foto @ Sebastian Derungs

Iran forbyr landets banker å bruke kryptovalutaer, bildedelingsselskapet Flickr får ny eier, og så mange som 90 % mener Facebook burde bli bøtlagt som følge av Cambridge Analytica-skandalen, viser en ny undersøkelse. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Autonome båter vil sannsynligvis komme på markedet før selvkjørende biler. Ettersom 90 % av av alle varer blir fraktet med båt, vil teknologien kunne få enorme konsekvenser for den internasjonale shipping-industrien.

2. Iran forbyr landets banker å bruke kryptovalutaer grunnet bekymring vedrørende hvitvasking.

3. En britisk undersøkelse viser at så mange som 90 % av korrespondentene mener at myndighetene burde bøtlegge Facebook for deres rolle i Cambridge Analytica-skandalen.

4. Bill Gates, Airbus og SoftBank skal visstnok støtte et nytt gründerprosjekt, Earth Now, som ønsker å video-livestreame jorda ved hjelp av satellitter.

5. Familieeide SmugMug har kjøpt opp bildedelingsselskapet Flickr. Tidligere eier av Flickr var Yahoo som i 2017 ble kjøpt opp av Verizone – eier av både HuffPost og CrunchTech.

6. Toys R Us-gründer Charles Lazarus er død. Han ble 94 år gammel.

7. Ifølge en ny undersøkelse, ønsker 83 % av amerikanere strengere straffer for de store tech-selskapene når det kommer til brudd på regler som gjelder innsamling av data.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst