Home Nyheter 7 nyheter du må få med deg

7 nyheter du må få med deg

0
Sir Tim Berners-Lee kaster seg på bølgen av eksperter som ønsker å regulere tech-gigantene. Foto @ Flickr/Jarle Naustvik

Grunnleggeren av World Wide Web kaster seg på bølgen av eksperter som ønsker å regulere tech-gigantene, Google bekrefter at de hjelper USA med å forbedre sine militær-droner, og Coco-Cola vil innovere brus-bransjen med sin første alkoholholdige drikkevare. Her er 7 nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Såkalte falske nyheter sprer seg seks ganger raskere enn faktabaserte-nyheter på Twitter, viser en ny MIT-undersøkelse.

2. FN beskylder Facebook for å spille en ledende rolle i massemyrdingen av Rohingya-minoriteten i Myanmar ved å tillate spredning av hat på siden.

3. Grunnleggeren av World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, har nå gått offentlig ut og sagt at også han synes de største tech-selskapene bør reguleres.

4. Apple har kjøpt opp “Netflix for magasiner”-startupen Texture som blant annet lar deg lese magasiner som Rolling Stones og Vouge på nett for en fast sum i måneden.

5. Google har akkurat bekreftet at de hjelper Pentagon med programvare til sine militær-droner, noe som skaper grobunn for bekymring.

6. Coca-Cola skal lanserer sin første alkoholholdige drikke i Japan.

7. Jeff Bezos sponser et prosjekt som holder på å bygge en gigant-klokke inne i et fjell til den nette sum av 42 millioner dollar. Klokken er designet til å skulle kunne klare å tikke i de neste 10.000 år.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst