Under en prisutdeling i Helsinki denne uken gikk norske Altshop av med seieren i kategorien for beste crowdfunding-kampanje i Norden etter å ha samlet inn hele 2 012 000 kroner fordelt på 38 investorer.

(InnoMag opplyser at Digital Insight, som eier InnoMag, har investert i selskapet.)

Crowdfunding-konferansen i Helsinki var den største av sitt slag noensinne i Norden, og brødrene Dreyer og deres bedrift Altshop gikk av med seieren i kategorien Best Independent Equity Crowdfunding Campaign. Kampanjen ble utført gjennom det norske crowdfunding-selskapet SparkUp, og i salen satt 150 startups, investorer og representanter for  andre crowdfunding-selskaper.

– Vi er veldig stolte og glade over å ha blitt kåret til vinner i finalen for beste Crowdfunding-kampanje i Norden. Slikt gir inspirasjon til videre satsning, sier gründer og daglig leder Kjetil Dreyer i en kommentar.

Girer opp for ytterligere vekst

Altshop, som er medlem av Innobørs og har blitt omtalt i InnoMag tidligere, driver med salg av produkter rettet mot helhetlig livsstil, helse og velvære, og sikter seg inn på å være den ledende aktøren i Norden på området. De har også ambisjoner om å vokse seg ut i resten av Europa.

– Vi runder 10 års jubileum i år, så du kan trygt si at dette er en pris vi har kjempet for. 2017 ser ut til å bli et godt år for oss, og vi girer nå opp for å utnytte muligheter i et svært så spennende marked!

Altshop ble grunnlagt hjemme på kjøkkenbenken til de to brødrene Dreyer.

– Vi har tilbrakt utallige timer de første årene med å pakke varer hjemme på kjøkkenbenken inntil vi ble for store til å gjøre dette selv. Med 30% årlig vekst nær sagt uten å bruke penger på markedsføring har vi nå nådd ti millioner i omsetning, et nivå som gjør det nødvendig å skalere veksten for å vokse videre.

Vil bli best i Europa

– Målet er at Altshop skal innta posisjonen som Europas prefererte nettshop for alle som er opptatt av sunn mat og optimal energi – og at vi i løpet av de neste årene når 100 millioner i omsetning i Norge alene med sunn og grønn bunnlinje.

Hvor står selskapet i dag i forhold til denne målsetningen?

– Vi er i en fase der vi nå ønsker å få med en mer betydelig
samarbeidspartner som kan være med på å bringe dette til neste nivå.

– Som gründere ønsker vi nå å slippe til nye ressurser med spisskompetanse, og vi er inneforstått med at det innebærer å gi slipp på noe av den kontrollen vi har hatt siden starten. Det handler om å bygge en markedsleder som kan bli med på den videre ekspansjon sammen med meg og min bror, avslutter han.

18 COMMENTS

 1. No måtte eg faktisk sjekke datoen, om denne saka vart publisert 1. april. Denne prisen går til ein nettbutikk som har som forretningsidé å lure folk trill rundt, og at innomag, som eg trudde var ein nokolunde seriøs publikasjon frontar dette, er berre hårreisande. Hadde politiet og påtalemakta gjort jobben sin hadde desse folka som driv Altshop vore bura inne for lenge sidan, og loppa for kvar ei krone dei har lurt desperate, sjuke menneske for.

 2. Sølvvann virker mot flere problemer, kan hjelpe oss mennesker mot mange typer sykdommer på en billig og enkelt måte, noe som legemiddel- industrien selvfølgelig er imot. Himalayasalt, salt med mange viktige mineraler som kroppen trenger. Hvilke mennesker innen business har nådd en omsetning en kan leve brukbart av uten å gå konkurs en gang eller flere ? Jeg synes Dreyer – brødrene urettmessig blir hengt ut uansett hva de kommer opp av ideer og den slags. Ha en god kveld alle dere der ute ! ” en pessimist ser problemer i alle muligheter, mens en optimist ser mulighet i alle problemer.”

 3. Under ebola-utbruddet i Afrika kom Kjetil Dreyer med flere påstander om ebola.
  En av dem var at sølvvann kjapt ville eliminere utbruddet.
  En mann kontaktet Dreyer og gav ham et tilbud som en gang for alle ville bevist om sølvvannet hans virker. Han tilbød seg å kjøpe hele lageret hans med sølvvann, samt betale reise og opphold for både seg selv og Dreyer til områdene som var rammet av ebola.
  Der skulle de gi sølvvann til de rammmede.
  Dreyer svarte aldri på henvendelsene hans.
  Istedenfor blokkerte han mannen på Facebook. For en tid siden blokkerte han også meg.
  I Norge er alternativ medisin en milliardindustri.
  Så jeg forstår godt at brødrene Dreyer ønsker seg en bit av den kaken.
  Og jeg kan også forstå at investorer blir trukket mot dette konseptet. For det er inntjeningsmuligheter.
  Men husk på at det de selger er udokumentert kvakksalveri.
  Dreyer ville jo ikke være med til Afrika for å kurere ebola.
  Man kan jo lure på hvorfor!

  • Neimen er det deg da Gudim. Hver eneste gang noe skjer som er positivt for Altshop eller med mitt navn involvert så dukker du opp som et troll i en eske med eder og galle 😉

   Merkelig er det ikke…

   • Vi har hatt en tvist, og den endte med at du trakkl din injurierende påstand om at jeg skulle være betalt av farmasøytisk industri. Nå kommer du trekkende med slike påstander igjen, som den. Hvis noen vil ha lese et underskrevet dokument der du bekrefter at du ikke har noen slik dokumentasjon, og derfor ikke har grunn til å fremme dem, så kan de få det hos meg.

    Siden du velger å kjøre dette igjen, vil jeg legge det dokumentet åpent på nett.

    Jeg anser Altshop som et fullstendig useriøst firma, og brødrene Dreyer som kvakksalvere. Dreyers påstander om “sølvvann”, “mirakelkurer” mot kreft etc., savner ethvert. vitenskapelig grunnlag, er grovt uetiske, og innebærer grov svindel av syke mennesker. Dessuten er påstandene til dels ulovlige. Jeg synes det er trist at politiet ikke har slått ned på denne virksomheten.

    Hvis jeg kan bidra til at seriøse investorer ligger unna virksomheten til deg og Altshop, gjør jeg en god gjerning. Interesserte må gjerne ta kontakt.

   • Kan du ikke svare konkret på spørsmål framfor å bruke personangrep Dreyer.
    1) Kan sølvvannet du selger kurere ebola? Ja eller nei?
    2) Kan sølvvann få avkappede fingre til å vokse ut igjen? Ja eller nei?
    – Hvis svaret er ja. Legg fram dokumentasjon.
    – Hvis svaret er nei; vil du beklage villedende og usann markedsføring i full offentlighet?
    Så enkelt er det å svare redelig og ordentlig framfor å skifte tema.

   • Men å svare på det han skriver ble litt for vanskelig, ser jeg.
    Og nei, det er heller ikke merkelig.

  • Jeg tror det ville tjene dere å bli ferdig med den saken nå og komme dere videre… Dette har vært slagpunktet deres mot meg og Altshop nesten siden vi startet for 9,5 år siden…

   Det er noe med sølvvann produktet som kremmer dere, det er tydelig.

   Jeg kan nevne det at sølvvann er forsket på fra statlig hold i Russland i mange år og vi er stadig i kontakt med mennesker som driver med studier og forskning på helsefordeler ved bruk av sølvvann… Det fungerer utmerket og jeg tror det er dette legemiddelindustrien frykter, effektive konkurrenter til deres etablerte antibiotikum… som forøvrig nå har blitt et massivt problem på sykehus landet over med antibiotikaresistens fordi antibiotika er gitt til gud og hvermann som sukkertøy til barn… Ikke rart vårt smarte immunsystem sier, stopp, nå finner vi andre veier å gå. Problemet vil kun øke i omfang så det er godt vi har alternativer som ligger nærmere naturen og som faktisk fungerer utmerket til tross for at skepsisgjengen har forbannet seg på å angripe sølvvann i mangfoldige år nå.

   Jeg kan godt si det rett ut, vi gir oss ALDRI på det og det kommer til å komme en dag der det blir anerkjent som det skal anerkjennes… Jeg vil oppmuntre til uavhengig forskning på sølvvann, det store problemet med antibiotikaresistens og hvordan sølvvann kan være en løsning, ikke et problem.

   • Da kan du selvfølgelig enkelt legge ved en link til denne forskningen som dokumenterer at det virker?
    Eller er det et alternativt internett, alternativt univers eller en alternativ virkelighet vi må være en del av for å ta del i herligheten?

 4. Når investorer som skal vurdere Altshop skal gjøre sin due diligence inviterer jeg dem til selv å sjekke hva vi har skrevet om Altshop og Dreyer. Et sted å begynne kan være denne tråden på Skepsisforumet: http://skepsis.no/forum/index.php/topic,120.0.html
  Kan også anbefale denne – om Himalayasalt: http://www.skepsis.no/?p=903
  Lege Pernille Nylehn har en utmerket blogg hvor Kjetil Dreyer er omtalt: https://perpelle.net/?s=Dreyer&submit=Søk
  Er det et selskap med tvilsomt forhold til oppblåst markedsføring og salg av tvilsomme produkter så er Altshop ledende. Brødrene Dreyer har konkurser bak seg og er kjent for å spre de mest spekulative pseudovitenskapelige kilder som tenkes kan.
  Nei takk.

  • Så skepsis Norge nettverket skal altså være de som bestemmer her?

   Perpelle er en av de verste skepsislegene og har vært utagerende ovenfor alt som finnes av det man kan kalle alternativer til det etablerte legemiddelindustrien.

   Er dere redde for litt konkurranse?

   Frykter dere at dette skal bli en virkelig trend?

   Jeg undres…

   • Jeg undres også. Jeg undrer på hvorfor Dreyer ikke kan/vil svare på enkle spørsmål om Altshop sin markedsføring er i strid med norsk lov eller ikke. Seriøse forretningsfolk svarer seriøst på kritikk. Useriøse folk sporer av fra temaet.

  • Tror ingen tar det tøvet ditt seriøst Øyvind, jeg har massevis av skjermdumper fra dine strabaser på nettet og etter vår siste tvist så burde du tie stille for å si det slik.

   Det er utrolig at en mann kan ha så mye hat som deg og etter så mange år fremdeles holde på med dine mobbe og sverteteknikker. Helt utrolig Øyvind. Du er som en klegg man aldri blir kvitt, hvor finner du tiden din til å holde på som du gjør? Blir du betalt av noen vi andre ikke kjenner til har jeg tenkt meg mang en gang for en mann som bærer et større hat enn deg til alt som finnes an alternativer og naturmedisinske metoder skal man lete etter. Jeg kan ikke forstå at noen fremdeles tar deg og dine menigmenn seriøst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here