Drøm ditt liv. Lev din drøm!”. Det fikk Jahn Teigen høre av moren sin da han var liten. Tønsberg-gutten fulgte drømmen, og ble en berømt artist. Lignende historier har vi hørt fra entreprenører i næringslivet. Noen sa; Gjør det! Og de gjorde det…

Gründere har mange spørsmål. Hvor finner jeg investorer? Kan jeg få offentlig støtte? Hvem kan hjelpe meg å føre regnskap? Kan noen lære meg markedsføring i sosiale medier? Hvordan får jeg et større nettverk? Hva gjør jeg med patenter, varemerke- og designregistreringer?

Gründermessen

Gründermessen er stedet for deg som vil starte egen bedrift eller nylig har etablert eget firma. Her får du nyttige foredrag, spennende utstillere og nettverksbygging under samme tak! Her møter du potensielle samarbeidspartnere, mulige investorer og andre gründere som deler sine erfaringer.

Gründermessen arrangeres under Gründeruka onsdag 20. og torsdag 21. November på Ullevål Business Class (Ullevål stadion). Det overordnede målet er å skape flere levedyktige gründerbedrifter i Norge, samt å sørge for at selvstendig næringsdrivende og nystartede selskaper står bedre rustet. Messen er inndelt i 2 avdelinger, som begge har sterkt fokus på start ups, vekst og innovasjon.

”3in er i dag den største online-portalen for å hjelpe norske innovatører, med partnere som Innovation Forum Norway, Venture Lab, First Tuesday og Movation som sentrale bidragsytere. Vi ønsker en fysisk arena velkommen, og krysser fingrene for et svært godt første arrangement for Gründermessen”. – Thea Winger, Redaktør i 3in.

En stor del av messen vil være utstillere med alle typer råd, tips, produkter og tjenester du som gründer vil trenge for å starte egen bedrift og få en god start. Her finner du utstillere av forskjellige gründerbedrifter, en unik mulighet for gründere å vise frem sitt firma og til å treffe en ekte gründere. Her vil det være mulighet for å finne investorer, samarbeidspartnere for joint ventures, som kan hjelpe deg å la ditt firma vokse. Det vil også bli holdt en rekke inspirerende foredrag som du ellers må betale skjorta for å høre. Årets Key note-speaker er Eric Edmeades, som også er foredragsholder i Anthony Robbins (høvdingen av inspirasjon) sitt business master program. Messen stiller også med en rekke andre foredragsholdere som kan inspirere og gi nyttige råd og tips til gründere.

En Gründer har alltid dårlig tid, og må som regel jobbe både dag og kveld i starten. Noen ganger om natten også. Det er derfor viktig å prioritere. Hvis du nylig har registrert AS eller personlig foretak, kan det å finne de rette leverandørene som kan hjelpe deg videre vanskelig og tidkrevende. På Gründermessen har vi samlet alle som vi mener har noe fornuftig å tilby, så du kan snakke med dem på dine premisser. Det sparer du tid på.

Start med å selge

Mange gründere bruker mye tid på å jakte på investorer og penger i ulike miljøer. Under Gründermessen vil Venturelab arrangere et av sine Sectormatch-arrangement. Her vil 5-6 nystartede firmaer innen IKT og teknologi presentere seg for investorer. Her er det penger å hente!

Messegeneralens gründertips:

  • Kom i gang! Formuler din idé, start et selskap og begynn søket etter støttespillere.
  • Start med å selge. Om du beviser at du kan selge noe, vil flere få øynene opp for din idé.
  • Bygg nettverk. Ta kontakt med inkubatorer og gründermiljøer. Introduser deg selv!
  • Hjelp andre grundere! Det er lettere å lykkes med hjelp og støtte fra andre.
  • Hold ut! Alle som har hatt suksess har jobbet hardt og lenge før de store avtalene ruller inn…

Se mer på www.grundermessen.no

Bestill Billett her

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here