Norge står overfor betydelige fremtidige utfordringer. Eldrebølgen og lavutslippssamfunnet krever omfattende investeringer samtidig som oljeinntektene reduseres. Dette krever utvikling av nye innovative satsninger og løsninger.

 Vi må tenke utenfor boksen og handle smartere.

Næringslivet og regjeringen må handle proaktivt, og antesipere endringene i omgivelsene. Ved å ta tak i utfordringer og fremtidige behov tidlig, kan man kartlegge ressurser og kunnskap i forskjellige miljøer og legge til rette for utvikling og innovasjon. Dialog mellom markeder, brukere og andre fagmiljøer gir bedre informasjon om alternative muligheter. En suksessfaktor her er å mobilisere bransjenettverk og fagmiljøer slik at leverandørene blir utfordret til å komme med kreative løsninger på kravene fra omgivelser og den offentlige kunden.

 

Dette er et tema som blir debattert på Innovasjonsdagen 2013 den 30. Oktober. Der problemstillingen er «Hvordan skape best mulig forutsetninger for at innovative virksomheter skal lykkes i Norge?»

Paneldialog er ledet av Tormod Haugstad, red. Teknisk Ukeblad og Paneldialogdeltagerne er

  • Paul Chaffey, Abelia
  • Lars Boilesen, Opera Software
  • Ivar Kristiansen, Generalsekretær i Tekna
  • Truls Berg, Innovation Forum Norway

Dette bli en spennende debatt med innholdsrike og dyktige paneldeltagere og det skal bli spennende å høre hva de mener er viktig for at innovative virksomheter skal lykkes i Norge.

 

For program og påmelding klikk her

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here