Den eksplosive veksten i datatrafikk og båndbreddebehov fortsetter, og fiber som bærer av datakommunikasjon vil bli en viktig forutsetning for at norske bedrifter skal øke sin konkurranseevne. Vi ser også at offentlig sektor i stadig større grad utnytter fiberteknologi for å forenkle og effektivisere sin virksomhet.

Onsdag 29. januar arrangeres Fiberdagen 2014 hvor tema er overgangen til skytjenester og hvordan effektivisere arbeidsdagen gjennom bruk av skytjenester, les mer her. Det vil også bli utdeling av Fiberprisen.

Fiberprisen deles ut til en organisasjon eller bedrift som kan vise til økt effektivitet, bedre sluttkundeprodukt og økt kundetilfredshet, etter å ha utnyttet tilgjengelig teknologi og derav økt sitt båndbreddebehov og tatt i bruk fiber.

Juryen for Fiberprisen leter etter kandidater til prisen også fra SMB og grunderbedrifter. First Tuesday er med i Juryen og oppfordrer våre medlemmer til å nominere bedrifter som har utmerket seg ved å skaffe seg konkurransefortrinn ved å utnytte slike teknologiske muligheter. I juryen sitter Cisco, ATEA, Evry, Microsoft, Broadnet, IKT–Norge, Norsk Fiberforening og NetNordic, i tillegg til First Tuesday.

Fiberprisen 2014 deles ut på Fiberdagen i Colosseum Kino i Oslo onsdag 29. januar 2014, og arrangeres av Broadnet. Prisen inneholder en donasjon på kr 100 000,– til Broadnets samarbeidspartner Right To Play. Fiberdagen samler 1000 IT interesserte mennesker til et av Norges største IT og telecom arrangementer.

Nominer kandidater ved å sende e–post til: marked@broadnet.no

Meld deg på fiberdagen og les mer om fiberprisen på:http:⁄⁄www.broadnet.no⁄no⁄om_oss⁄fiberdagen⁄

Nominasjonsfristen er: 10. desember

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here