Home Nyheter Innsikt Selskaper i startfasen møter investorer på Seed Forum

Selskaper i startfasen møter investorer på Seed Forum

0

Seed Forum er et globalt nettverk av nasjonale ”not-for-profit”-stiftelser, med nasjonale representanter i mer enn 40 land. Seed Forum-konseptet har vokst raskt siden det ble grunnlagt i Norge i 2002, og nå er Seed Forum referert til som et globalt konsept.

De kjører for øyeblikket investormatchmaking i mer enn 30 land over hele verden, med det formålet å gi kompetanse innen investor beredskap og investor matchmaking, i tillegg til å gi muligheter  innenfor private investorer, såkornfond, Venturefond, private equityfond, corporate og venture-investorer.

Seed Forum-nettverket skal også gi etablerte globale selskaper som søker kapital en unik mulighet til å pitche sine investeringskonsepter til investorer ved å tilrettelegge for globale, nasjonale og lokale matchmakingarenaer mellom investorer og selskaper. Prosessen går ut på at selskaper presenterer sin idé for så å bli nominert til å gå videre til investorer. Her blir de forberedt og trent, slik at de er klare når de møter investorene. Denne Seed Forumprosessen  er viktig for å sikre at selskapene er investor-klare og for å redusere investorenes risiko.

Seed Forum Oslo

I år skal forumet presenterer norske og internasjonale vekstselskaper som ennå tilhører tidligfasen. I tillegg er det også fokus på den enorme utviklingen i det russiske innovasjonssystemet. Det blir også et sammendrag fra Russian Venture Company og Skolkovo i Moskva. Vi vil få oppleve minst to selskaper som presenterer nyskapende teknologi fra Russland i tillegg til de norske selskapene.

 

Seed Forum Oslo går av stabelen for 24. gang tirsdag 12. NOVEMBER kl. 09.00 hos PwC i Bjørvika. Det vil bli arrangert en mottakelse på kvelden fra kl. 18.00 – 20.00 på den Russiske ambassaden, og Late Night Seed Forum fra kl. 20.00 på Gründernes Hus. 

 

 

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here