Seed Forum er et globalt nettverk av nasjonale ”not-for-profit”-stiftelser, med nasjonale representanter i mer enn 40 land. Seed Forum-konseptet har vokst raskt siden det ble grunnlagt i Norge i 2002, og nå er Seed Forum referert til som et globalt konsept.

De kjører for øyeblikket investormatchmaking i mer enn 30 land over hele verden, med det formålet å gi kompetanse innen investor beredskap og investor matchmaking, i tillegg til å gi muligheter  innenfor private investorer, såkornfond, Venturefond, private equityfond, corporate og venture-investorer.

Seed Forum-nettverket skal også gi etablerte globale selskaper som søker kapital en unik mulighet til å pitche sine investeringskonsepter til investorer ved å tilrettelegge for globale, nasjonale og lokale matchmakingarenaer mellom investorer og selskaper. Prosessen går ut på at selskaper presenterer sin idé for så å bli nominert til å gå videre til investorer. Her blir de forberedt og trent, slik at de er klare når de møter investorene. Denne Seed Forumprosessen  er viktig for å sikre at selskapene er investor-klare og for å redusere investorenes risiko.

Seed Forum Oslo

I år skal forumet presenterer norske og internasjonale vekstselskaper som ennå tilhører tidligfasen. I tillegg er det også fokus på den enorme utviklingen i det russiske innovasjonssystemet. Det blir også et sammendrag fra Russian Venture Company og Skolkovo i Moskva. Vi vil få oppleve minst to selskaper som presenterer nyskapende teknologi fra Russland i tillegg til de norske selskapene.

 

Seed Forum Oslo går av stabelen for 24. gang tirsdag 12. NOVEMBER kl. 09.00 hos PwC i Bjørvika. Det vil bli arrangert en mottakelse på kvelden fra kl. 18.00 – 20.00 på den Russiske ambassaden, og Late Night Seed Forum fra kl. 20.00 på Gründernes Hus. 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here