160 nøkkelpersoner fra Norges næringsliv, offentlig sektor og forskningssektoren var samlet i på Trondheim for å poengtere viktigheten av åpen innovasjon.


Den tradisjonsrike Lerchendalkonferansen ble nettopp avsluttet i Trondheim, i år med fokus på åpen innovasjon, og arrangørene, NTNU, Tekna , SINTEF og Norges Forskningsråd hadde samlet over 160 av Norges ledende nøkkelpersoner fra både næringsliv, offentlig sektor og fra forskningsektoren.

Etter et flott innledningsforedrag fra amerkaneren Joseph Pine som pekte på at vi er i ferd med å nærme oss opplevelsesøkonomien så imponerte både Kongsbergruppens konsernsjef, Walter Quam og Hydro’s Svein Richard Brandtzæg med klare meldinger om hvor viktig åpen innovasjon var for deres selskaper.

Etter pausen var det duket for innlegg fra Trond Giske og Erna Solberg, før det hele ble avsluttet med en paneldebatt hvor det handlet om hva som bør og kan gjøres for å fremme innovasjon. Unni Steinsmo og Marianne Harg tok også plass i panelet sammen med de øvrige talerne. Kvelden ble avsluttet med en flott festmiddag i Erkebispegården.

*) Åpen innovasjon vil si å bruke eksterne nettverkskontakter som en del av grunnlaget for egen utviklingsprosess

Les mer om arrangementer innen åpen innovasjon? Innovation Forum og FINN arrangerer møte for sine medlemmer 30 januar …Les mer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here