“Store” messer og roboter som angriper

“I’m a big believer in luck, and I find that the harder I work the more of it I get!”                  

Så kom nyhetsmeldingen som bare måtte komme, og som alvor viser at vi lever i nye tider;  I går kolliderte nemlig for første gang i verdenshistorien en selvkjørende Tesla med en løpsk robot utenfor CES konferansen i Las Vegas, – det blir spennende å lese den skademeldingen!  Og til de som da var redde for at robotene skulle angripe, kan betrygge seg med at det kan virke som de går etter sine egne først.

Denne uken ble Norges store happening NHO konferansen. Årets tema er Vi og verden.  Det handler om økte spenninger, proteksjonisme og større ulikhet skaper usikkerhet om fremtiden. Verden blir mer uforutsigbar og verdens utfordringer blir våre utfordringer.  NHO’s konklusjon er at våre globale utfordringer krever globale løsninger. Derfor må vi samarbeide mer og ikke mindre. Under konferansen la blant annet Lars Dahle fokus på startupene, og at de måtte få komme inn i NHOs varme. 

Men mange ganger større enn NHO-konferansen er CES konferansen som åpnet i Las Vegas tirsdag 8. januar. Den har på få år blitt verdens største og mest betydningsfulle event med over 4500 utstillere, over 1,200+ startups og med mer enn 20.000 produktlanseringer. InnoMag har denne uken vært til stede både på NHO-konferansen og på messegulvet på CES, og størrelsesforskjellen er slående.

Her får man se fremtidens løsninger og både små og store duppedingser som skal gjøre verden vår et bedre sted. Alt fra rullbare TV’er, undervannsroboter til ja, flyvende biler, blir vist frem på messegulvet. Og det er ennå en dag igjen til å vise frem de største nyhetene. Så er spørsmålet, kommer det noen i siste liten for å vise sin største nyhet?

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »