Trendforsker Adjiedj er en av Europas mest ettertraktede foredragsholdere. 30. oktober kommer han til Gamle Logen og INNOVASJONSDAGEN 2013 for å snakke om fem megatrender som vil forandre morgendagen.

Samtidig lanseres boken “Halvveis til fremtiden – Fem megatreder som endrer Norge” som han har skrevet sammen med Truls Berg.


Adjiedj Bakaas

Adjiedj Bakas – Rockestjernen blandt trendforskerne

Adjiedj er en svært ettertraktet foredragsholder for konferanser, strategimøter og andre forretningssammenkomster.

Han er sjarmerende, stimulerende, visjonær, humoristisk, inspirerende, utfordrende, og tilgjengelig. Han er utfordrende, men alltid positiv.

“Denne mannen er en eksplosjon av positivitet. Og som han kan tale! Han er en konversasjonens mester og har en skarp humoristisk
sans.” Siggi Weidemann, Süddeutsche Zeitung, Tyskland

Truls Berg

Truls Berg – Innovasjonsforkjemper og fremtidsoptimist

Truls er en norsk gründer, konsernsjef og forfatter, med mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen. Han innehar en rekke styreverv, er en hyppig brukt foredragsholder og er fast kronikør i Computerworld.

Han har så langt vært med å starte opp 10 virksomheter, blant annet Component Software, Integrate og Comperio. I tillegg har han bistått en rekke andre oppstartsbedrifter.

Truls Bergs brede og mangeårige virke i den norske it-sektoren gir ham en unik innsikt om hvilke trender som preger utviklingen. Denne innsikten greier han å formidle på en inspirerende måte til alle oss andre.”
Henning Meese, ansvarlig redaktør i Computerworld


Kjøp boken

Forhåndsbestill din kopi av boken nå!

Klikk her

Kjøp billett

Kjøp din billett til eventet nå!

Klikk her


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here